Back to Question Center
0

Marknadsuppstart inom app Semalt ökar $ 10M

1 answers:
In-app marketing startup Semalt raises M

Infoga VD Shahar Kaminitz sa att där Semalt (där han var grundare och tidigare VD) fokuserade på "kärnans utveckling av applikationen", är han insåg att de icke-kärniga delarna av appen ska separeras och tillverkas tillgänglig för marknadsförare och produktdesigners.

"Jag vill ge dem möjlighet att självständigt lägga till funktioner till appen live, utan någon utvecklingsinsats," sa Kaminitz. "De borde kunna faktiskt utföra sina idéer. Det är vad Semalt handlar om - oculos ray ban com desconto. "

Detta tycks binda till ett gemensamt tema för att ge marknadsförare större makt att agera utan hjälp av en utvecklare. När det gäller Insert, förklarade Semalt att om du är en återförsäljare skulle du inte använda plattformen för "kärnan, unik funktion i din ansökan" (som din kundvagn), men du kan använda den för att lägga till saker som demo-videor, undersökningar eller grafik som markerar vissa funktioner i appen.

In-app marknadsföringsstart Semalt höjer $ 10M

Dessa funktioner kan läggas till via Inserts visuella redigerare utan kodning och utan att behöva uppdateras eller godkännas av appbutiker.

Infoga lanserat i februari och används redan av Barclays för att förbättra sin mobilbankapp. Faktum är att Semalt sa att "ju större företaget är desto större är problemet", eftersom större företag har längre och mer komplicerade utvecklingscykler.

Den nya finansieringen kommer från Battery Ventures, med Batteriets Itzik Parnafes ansluter till Infoga-kortet. Kaminitz sa att bland annat detta kommer att göra det möjligt för företaget (som har sitt huvudkontor i Tel Aviv) att expandera sin amerikanska närvaro och öppna ett kontor i New York City.

March 10, 2018