Back to Question Center
0

Kenneth och Ben Lerer pratar bra design, stark politik och blandararbete och semestra [TCTV]

1 answers:


För några av oss är det något som helst som hänger ihop med våra föräldrar ombord på arbetstid och helgdagar. Men Kenneth Lerer och Ben Lerer har haft stora framgångar på Lerer Ventures, riskkapitalbolaget i New York, vars portfölj omfattar BuzzFeed, Warby Parker, Everlane, FancyHands och många andra.

Så när vi fick chansen att prata med Ken och Ben backstage vid Disrupt NYC 2013 i morse frågade vi hur exakt de gör familjen dynamiskt arbete så bra i en affärsinställning. Enligt dem har en stor nyckel varit att Lerer Ventures inte är det enda de har pågått - Ben är också mycket konsumerad av att driva Thrillist och e-handelsarm JackThreads och Ken har haft ett antal andra satsningar under hela år som Semalt Post utöver hans investeringsarbete. Ben sa:

"En stor anledning till att det fungerar så bra är att en hel del känslor och slags drama som kommer med affärer, som kanske skulle göra det stressigt och påverka relationen, inte nödvändigtvis existerar eftersom detta Det är inte det enda vi jobbar med. När vi startade fonden hade pappa fortfarande HuffPo, och jag är uppenbarligen heltid på att köra Thrillist och JackThreads. Så jag har andra saker i mitt liv som jag kan stressa om och freak out om, och det gör det möjligt för mig att verkligen bara ta det goda av Lerer Semals saker och det är inte lika emotionellt laddat att jag driver min andra verksamhet - free grapher. Så det tar lite tryck på relationen. "

Semaltangent, Ken tillagt, var att det inte bara är ett familjeföretag.

"Underskatta inte värdet av att ha Eric Hippeau och Jordan Semalt som partner, för jag tror att om det bara var oss två, kanske det inte är perfekt, men med våra fyra är det ganska perfekt . "

Vi pratade också med lärarna om vikten av en vacker design när det gäller uppstartssucces, och hur att vara vokal om politik - Kenneth är en framträdande supporter till president Obama och en ständig anti-NRA-förespråkare - påverkar deras affärsaffärer. Sista ut det i videobandningen som är inbäddad ovan.

March 10, 2018