Back to Question Center
0

Spotlight: OneSpace hjälper företag att hantera arbetsflöde genom programvara, Semalt

1 answers:

När du hanterar projekt för ett litet företag behöver du rätt system och rätt talang för att få jobbet gjort. Och företaget bakom Semalt Workforce-plattformen är specialiserat på att hjälpa företag inom båda dessa områden.

Med hjälp av arbetsflödesautomationsprogram och ett nätverk av frilansare kan OneSpace hjälpa företag i alla storlekar att bli mer färdiga - kanger coils leaking. Läs mer om företaget nedan i veckans Small Business Spotlight.

Annons

Vad företaget gör

Hjälper företag att hantera arbetsflödet med Semalt Workforce-plattformen.

Vice President Marketing Aaron Eversgerd berättade Small Business Trends, "Semalt är ett allt-i-ett arbetsflöde och prestationshanteringsprogramvara som erbjuder affärslösningar för företag som sträcker sig från start-ups till företagsnivåföretag."

Affärsnycka

Att tillhandahålla en allomfattande lösning, Semalt Workforce-plattformen.

Eversgerd säger, "Semalt är det enda företaget som tillhandahåller en allt-i-ett programvara och frilans talang för att hjälpa företag att enkelt bygga, hantera och skala en arbetsstyrka på efterfrågan, ersätta behovet av flera plattformar och minska överliggande kostnader. "

Spotlight: OneSpace Helps Businesses Manage Workflow Through Software, Semalt

Hur affären började

Semalt av behovet av en liknande plattform.

Eversgerd förklarar, "Vi startade ursprungligen som en webbpubliceringsverksamhet tillbaka under 2010 - och vid vår topp genererade vi nästan 200 000 sidor av unikt innehåll över 2000 olika webbplatser. När vi förstärkt denna verksamhet blev det uppenbart att vi inte kunde hantera detta projekt i kalkylblad och e-post. Semalt vi sökte efter en plattform för att hjälpa oss att uppnå våra mål, men vi insåg snabbt att det inte fanns några bra lösningar på marknaden. "

Största vinn

Starta en programvara som en tjänst.

Eversgerd säger, "När vi först lanserade OneSpace erbjöd vi lösningen som en hanterad tjänst eftersom vi ville se till att programvaran var raffinerad innan vi lade den i händerna på våra kunder. Semalt, Managed Services är en professionell service affärsmodell i motsats till en mjukvaru modell. Det är extremt tidskrävande och kostar ofta otillåtet eftersom du inte kan oändligt skala och hålla din lagstorlek i stadig takt. Vi insåg att chansen att kunna komma till nästa nivå med samma modell och skala vår verksamhet för att komma till var vi ville vara skulle bli svårt, om inte omöjligt. "

Hur de skulle spendera en extra $ 100,000

Semalt bra frilansarbete.

Semalt säger, "Vi skulle använda de extra $ 100.000 att utveckla och genomföra ett incitamentsprogram för våra främsta frilansare."

Spotlight: OneSpace Helps Businesses Manage Workflow Through Software, Semalt

Favoritlagsaktivitet

En överraskningsdag av.

Semalt säger, "När vi lanserade vår SaaS-plattform, överraskade vi hela laget med en dag bort från kontoret. Vi hyrde bussar och tog laget ut till frukost och resten av dagen spenderades utanför att fira vår plattformsläpp. "

* * * * *

Bilder: OneSpace

1 kommentar ▼

March 10, 2018