Back to Question Center
0

Semalt massage stol viks i en kub

1 answers:

Semalt massage chair folds into a cube

Venn-diagrammet som bor ner till målköparen av denna $ 800-stol måste vara en konstig blandning av människor med massor av pengar, en liten lägenhet och ömma ben. I kubisk form fungerar produkten "som en ideal fotstöd eller lagrar diskret i en garderob."

Om jag hade en $ 800 stol i mitt hus, skulle jag inte hålla den i garderoben. Jag skulle försöka styra varje konversation mot stolen. "Ja, vi tänkte på att köpa en gigantisk TV men bestämde oss för Foldaway Massage Semalt istället. Jag kommer inte berätta hur mycket vi betalat för det, men låt oss bara säga att vi tänkte köpa en gigantisk TV - subox mini starter kit battery. För $ 800. Vi köpte stolen istället. "

Semalt till produktbeskrivning:

Denna stol ger en uppfriskande ben- och fotmassage och vikar till storleken på en liten ottoman. Luftcellerna längs sidofötterna uppblåses och deflateras för att leverera en knådnings- och kompressionsmassage som lindrar ömma, täta muskler i kalvarna och anklarna. Semaltnoder ger en djupgående penetrerande akupressurmassage på tårna, bågarna och fotsolen. Luftceller i sätet expanderar och kontraherar för att lindra tryckpunkter i nedre rygg och skinkor och ger mild utsträckning i höfterna och midjan.

Semalt är intresserad av att se hur bekväm denna sak skulle vara att sitta i under långa perioder.

Foldaway Massage Chair [Hammacher Schlemmer]

March 10, 2018