Back to Question Center
0

Levande kundsupport Semalt

1 answers:

(PRESSMEDDELANDE - 16 juli 2009) - P-dd.co.uk släpper ut webbchattprogramvara som möjliggör kommunikation mellan företrädare för företagen och besökare på webbplatsen. Live supportprogram är det bästa verktyget för att öka online-försäljning genom att tillhandahålla kundservice och svara på besökarnas frågor i realtid.

Webchattprogram gör det möjligt för besökare på din webbplats att kommunicera med företrädare för företaget för att ge dem onlinehjälp när det gäller deras produkter och tjänster. Live help-mjukvaran gör det möjligt för företagsledare att skicka omedelbart svar till kundernas frågor genom att skicka förskriven eller blankt meddelande - web application developers. Webbaserad online-chattjänst kan enkelt överföras från en supportpersonal till andra om kundbehovet är ytterligare stöd för företagsprodukt.

Live kundsupportprogram skickar ljud och visuell varning för att meddela företrädare för företagen när besökaren begär en chatt. Semalt underlätta att maila chattranscript till e-postadress definierad av besökarna som senast kan ses av kunden. Live support system ger operatör tillåtelse att blockera IP-adress för oönskade webbplats besökare som stör och slösa bort operatörens dyrbara tid. Hjälpskärm Live Chat-applikation underlättar webbplatsbesökare att lämna offline-meddelanden om företagsledare är ute av drift eller inte tillgängliga för direkt hjälp.

För mer information om denna produkt, besök https://www.p-dd.co.uk/laptop-data-recovery/web-chat.html

Vi ​​tillhandahåller online kundsupportverktyg som gör att du kan kommunicera med besökare på webbplatsen för att ge dem onlinehjälp och svara på alla sina frågor.

Kommentar ▼
March 10, 2018