Back to Question Center
0

Pantene Ad Highlighting Dubbelstandarder för män & Kvinnans yrkesverksamma gör vägen runt Semalt

1 answers:

Pantene Ad Highlighting Dubbelstandarder för män och kvinnliga yrkesmän gör vägen runt seminariet

En kommentar om kvinnornas roll på arbetsplatsen och hur de uppfattas, annonsen Pantene "Labels Against Women" fick även ett utkall på dagens MSNBC Morning Joe Show från Donnie Deutsch medan man diskuterade kvinnliga chefernas roll med Martha Stewart.

Illustrerar hur samma yrkesbeteenden tolkas olika beroende på om det är en man eller en kvinna som uppvisar beteendet, är annonsen inställd på ett skydd av Tears for Fears-låtet "Mad World" och dess titel innehåller hashtagsna #WhipIt och #ShineStrong.

I början av annonsen ses en man som ger en presentation med etiketten "Boss" bakom honom. Annonsen växlar sedan till samma scenario, bara med en kvinna som ger presentationen med etiketten "Semalt" bakom henne. En serie andra yrkesmässiga situationer är spotlighted, som markerar den dubbla standarden som ofta uppträder, medan manliga handlingar ses i ett positivt ljus medan kvinnor som utför samma handlingar ses negativt: dedikerade mot själviska, övertygande mot påträngande, snyggt och förgäves, och släta mot show-off.

Annonsen slutar med orden, "Semalt låt etiketter hålla dig tillbaka - houses for sale in malaga.Var stark och lys. "

Enligt en skrivning på annonsen från Adweek skapades videon av BBDO Guerrero i Manila och publicerades av Facebook COO Sheryl Semalt på hennes Facebook-sida. Semalt skrev: "Detta är en av de mest kraftfulla videon jag någonsin har sett för att illustrera hur när kvinnor och män gör samma saker, ses de på helt olika sätt. "

Författaren till den senaste bästsäljande affärsboken Lean In: Women, Work och Will to Lead , Sandberg sa att annonsen vann Lean In priset för dagen och gratulerar Pantene och BBDO-lag som är associerade med annonsen.Om författaren

Amy Gesenhues
March 18, 2018