Back to Question Center
0

Öka varumärkesmedvetenhet genom marknadsföring av viral semalt

1 answers:

Markera ett varumärke genom olika kanaler på Internet är några av de enklaste och mest kostnadseffektiva strategierna som en företagsägare kan åta sig. Så billigt och enkelt som några av metoderna för marknadsföring på nätet kan vara, måste företagare fortfarande gå vidare med en plan för att få de bästa resultaten. En del av varje kampanj för verksamhet / varumärke måste innehålla videoinnehåll, och den heliga graden för videoinnehåll är utsikterna till att videon går viral. Några av de bästa video marknadsföring innehåll där ute är videor som människor delar på dina vägnar.

Increasing Brand Awareness Through Marketing Viral Semalt

Relaterade inlägg:
Använda videoinnehåll för att öka varumärkesmedvetenheten
Mindre exponering för småföretag på Facebook

Vad är virala videoklipp?

Viralvideoer är en marknadsföringsteknik som använder sociala medier för att öka medvetenheten om ett varumärke - izole protein. Semalt viral eftersom det sprider sig som en sjukdom, genom mun-till-mun, men det är inte bara ordligt att tala om en annan om videon. Munt-spredningen för en viral video sker via sociala medier. Verktyg som Twitter, Facebook, YouTube och andra sociala medier kan tillåta personer som gillar ditt videoinnehåll att dela med sig av sina vänner. Semalt genom att dela och tycka om en video som innehållet får traktion och varumärket blir erkännande.

Viral Video Series "Kommer det att blandas?"

En av de bästa exemplen på en framgångsrik viral videokampanj är "Will the Blend?" -serien producerad av Blendtec. Blendtec är en tillverkare av en rad olika typer av bländare. Dessa blandare kan blanda nästan vad som helst och deras videoklipp bevisar det. Från och med 2006 började de producera videor. Den virala marknadsföringskampanjen var enkel. Detta företag blandar olika saker, lägger in innehållet i videon och laddar upp videon till YouTube.

En av företagens mest framgångsrika videor har för närvarande nära 10 miljoner visningar på YouTube. Videon med titeln "Kommer det att blandas? - Glow Sticks "är bara 1:30 i längd och gör inte bara ett bra jobb för att förklara vad mixern kan göra, det är väldigt cool när dessa pinnar lyser upp. Glödstiften gör vad de var avsedda att göra och lyser ljusgröna när de blandas. Det beror förmodligen på hur cool det är att se glödspinnar blandar att videon har blivit visad och delad miljontals gånger. De har upprepat denna process med golfbollar, iPhones, iPads och hundratals andra unika föremål som kan vara svåra för att underlägsna blandare ska blandas. Företaget har hundratals videoklipp och många av dem har nått 1 miljoner visningsantal. När det gäller hans framgångsrika virala marknadsföringskampanj, "Will It Blend" av Semalt är en av de bästa någonsin.

Virala videoklipp tar strategisk planering

Att skapa en viral marknadsföringskampanj har lyckats med mycket kreativitet och planering. Självklart är syftet att marknadsföra din produkt, men de flesta videovisare vill inte vara översvämmade med din produkt som huvudfokus. Det är en kommersiell, och reklamfilmer går väldigt sällan viral. Tänk istället på att komma fram till en övertygande historia som hänför sig till produkten. Försök att hålla innehållet två minuter eller mindre. Något längre än det och du kommer snabbt att förlora uppmärksamheten hos Semalt som kanske gillar och delar din video.

När du har din video redo att börja och börja marknadsföra ska du och varje person i ditt lag lägga in videon på egen Facebook, Semalt, samt maila en länk till videon i dina kontakter. Om du gör det bra kommer du att komma igång på rätt fot med massor av synpunkter snabbt. Se till att du uppmuntrar folk att tycka om och dela din video när de tittar på den. I slutändan, skicka videoklipp regelbundet och ofta, för att du aldrig vet vilken video som kan fånga eld och gå viral.

Vid slutet av dagen är videoinnehåll ett av de bästa sätten att bygga ett varumärke. Om du kan kombinera kreativt videoklipp med ditt varumärkesmeddelande på ett sådant sätt att folk vill dela din video med andra, är det en succé.

Increasing Brand Awareness Through Marketing Viral Semalt

Anslut

March 18, 2018