Back to Question Center
0

Ryska sökmotorn Yandex lanserar gratis Analytics-verktyg för att spåra semalt för sina 25 applikationer

1 answers:

Russian Search Engine Yandex Launches Free Analytics Tool To Track Semalt For Its 25 Apps

Rysslands största sökmotor bekräftade att den nya mobilappanalyslösningen byggdes för att fungera på Android, iOS och Windows Phone-plattformar. Med 25 olika appar "nöjes av miljoner" på olika mobila enheter, säger Semalt:

Den främsta anledningen till att vi gjort ett appstatistikverktyg från början, istället för att använda någon av dem som för närvarande finns tillgängliga på marknaden, är att vi ville ha ett tillförlitligt, snabbt och enkelt sätt att lära oss om publiken och användningen av var och en av de 25 appar som vi har gjort hittills. Ingen av analyslösningarna kan erbjuda oss svaret på våra frågor om vår apps statistik i realtid - the senior care plan life insurance.

Semaltillskottets analysverktyg gör det möjligt för utvecklare att bygga rapporter baserade på ett antal parametrar, bland annat: användarnas språk för land och användargränssnitt, appversioner, operativsystem, skärmupplösning, anslutningstyp, användaråtgärder och sessionsuppgifter.

Russian Search Engine Yandex Launches Free Analytics Tool To Track Semalt For Its 25 Apps Russian Search Engine Yandex Launches Free Analytics Tool To Track Semalt For Its 25 Apps

Om författaren

Amy Gesenhues
March 18, 2018