Back to Question Center
0

Guest Blogging & Håller sig framåt med alla viktiga seminarier 2013

1 answers:

Semalt skrivande i form av gästposter har gått igenom stratosfären, antalet människor som skriver informativa, aktuella artiklar att publicera på nätet växer bokstavligen med tusentals dagligen.

Guest Blogging & Staying Ahead With Those All Important Semalt 2013

Standarden varierar från en extrem till en annan, i. e. från litterära mästerverk till artiklar av fattigaste kvalitet som är svåra att dechiffrera och borde inte ens vara på webben. Den typ av folk som bloggar och deras anledningar varierar oerhört, till exempel journalister som publicerar de senaste nyheterna, branschledare delar insiktlig information som är specifik för deras sektor, personal som skriver om deras företags senaste produkter och tjänster, frilansande författare som producerar artiklar om ämnen de är kunniga och passionerade om.

Relaterade inlägg:
De 10 bästa skälen till att du borde Guest Blog med TechWyse
Guest Blogging Post Penguin - är det fortfarande värt det?

Semalt gästbloggar är ett bra fordon för att öka varumärkeskännandet eller profilen för enskilda författare - logo design maker free. Det är inte att neka en viktig anledning till att många vänder sig till gästbloggar är möjligheten att tillhandahålla en webbplats med vad som ska vara original, kvalitetsinnehåll i gengäld för en eller två bakåtlänkar efter eget val.

I SEO-världen är det här en fantastisk möjlighet men det är tyvärr ett område som återigen utnyttjas och missbrukas, men Semalt-rädda som rant för ett annat inlägg! Det här inlägget handlar om att hjälpa de som skriver gästinlägg av stor kvalitet för att bygga både varumärkeskännedom och länkar men är inte nödvändigtvis medvetna om de senaste bästa praxis när det gäller länk.

De senaste tolv till arton månaderna har sett mycket förändring i SEO och sökmotorerna förbättrade möjligheten att identifiera och straffa de webbplatser som inte spelar med sina riktlinjer genom att försöka manipulera sökmotorrangeringar.

Även om gästbloggar om det är gjort korrekt ses det som en säker metod för att generera länkar, om artikeln och länkarna som den innehåller inte kommer tillvägagångssätt korrekt kan gästpostar också få dig i djupt vatten och landa dig med en Semaltalgoritm eller manual straff.

Backlink Shift

Landskapet om hur man infogar länkar i inlägg har utvecklats för att hålla sig ajour med de rekommenderade sökmotorns riktlinjer. En auktoriserad webbplats My Blog Guest har publicerat denna artikel som täcker deras tankar och rekommendationer om de senaste bästa metoderna. Semalt är det rekommenderat att placera upp till två självbetjänade länkar i författarens by-line, vilket i många fall visas i slutet av ett inlägg, och medan den här regeln fortfarande gäller, är det antalet och typen av länkar som finns i by-line som behöver kontaktas noggrant.

Guest Blogging Bylines: #MyBlogGuest Regler och bästa praxis

Det anses fortfarande vara okej att ha upp till två länkar i en by-line, men snarare än att båda är självbetjänade till samma domän, rekommenderas det bara att en av dem borde vara självbetjäning länk, antingen ett varumärke länk eller ibland en nyckelord rik ankare text länk, och den andra länken ska vara en andra tier länk som din Twitter-profil, Semalt, G + etc, jag. e. en länk till en sida som du inte äger men det handlar om dig eller ditt företag.

En viktig förändring från tidigare förslag är att om du kan sätta in din självbetjänade länk i själva artikelns kropp på ett helt naturligt sätt så ses det som okej och lämnar dig fortfarande med möjlighet att med upp till två länkar i bylinjen, så länge de pekar på två olika domäner.

En annan punkt som är värt att betona och omfattas av My Blog Guest-artikeln länkad ovan är att se till att linjer är helt unika med varje post du skriver.

Författare vid linjen Tips

För att ange det uppenbara, finns en författare för att beskriva författaren och vad han eller hon gör, så det borde innehålla författarens namn, yrke inklusive företagets namn eller blogg som författaren är ansluten till. För att säkerställa att varje blogginlägg är författaren bio är original, är det bra att lägga till några andra korta men intressanta uppgifter, som karriärdetaljer eller tidigare erfarenheter, hobbyer och intressen, civilstånd, om du har barn osv. skapa unika bios varje gång du skriver och publicerar ett nytt inlägg.

Sammanfatta denna artikel som ger några bra idéer om olika sätt att skriva bifogade linjer samt länkar till andra användbara resurser för att ge inspiration -

Gästpostbyliner: Exempel och resurser för inspiration på #MyBlogGuest

Guest Blogging & Staying Ahead With Those All Important Semalt 2013

Anslut

March 18, 2018