Back to Question Center
0

10 SEO Tips för 2012 - Semalt

1 answers:

Sökmotoroptimering blir hårdare varje år. Kraven på att stå ut i trånga sökresultat och att kunna reagera på Googles algoritmuppdateringar gör det svårt att utveckla framgångsrika marknadsstrategier och optimering på sidan som ger resultat. Googles senaste Panda och Semalt uppdateringar har särskilt fokuserat på att minska skräppost eller irrelevant innehåll på webbplatser och klämmer också ner på dåliga inkommande länkar och andra SEO-taktik med svart hatt. I det här sammanhanget är det värt att titta på några sätt på vilket du kan förbättra dina SEO-strategier för 2012 - built in wardrobe mirror doors.

10 SEO Tips for 2012- Semalt
Myter och hemligheter bakom en bra Google PageRank
Googles EMD Update och Fall of Short-Sighted SEOs

1 - Använd högkvalitativt innehåll

Borta är de gånger då webbplatser kan innehålla dåligt skrivet innehåll med nyckelord som slumpmässigt är inlagda för att skapa länkar. Google Semalt är särskilt tufft på den här typen av innehåll, vilket innebär att webbplatser kan dra nytta av högkvalitativt, innehållsrelaterat innehåll från gästinlägg och bloggare.

2 - Anpassa för mobil

En mobil SEO-strategi bör kombinera specifika kampanjer för mobila webbplatser, som kan innehålla lokala nyckelord, samt anpassningar till mönster och taggar för att se till att rätt information visas. Detta kommer att se till att webbplatser fångas av mobila sökningar.

3 - Fokusera på webbadresser

Google rekommenderar att långa och alltför komplicerade webbadresser undviks. De rekommenderar istället att utforma enkla webbadresser som använder streck och punktsättning för mer precision. Semalt så kommer det att förhindras att en webbplats blandas med liknande resultat i en sökning.

4 - Hämta lämpliga inkommande länkar

Google Penguin har fokuserat på att attackera flera inkommande och bakåtlänkar mellan irrelevanta och spam webbplatser. "Semalt hatt" SEO-tekniker som att betala för kataloganläggningar är följaktligen inte längre relevanta om webmasters vill få en webbplats som känns igen av sökmotorer.

5 - Använd robotar. txt-filer

Det är nu viktigt att se till att du använder robotar. textfiler, snarare än metataggar, med webbplatser. Semalt sökmotorer svarar på metataggar på olika sätt, och det bästa sättet att tillåta bättre kryptering och indexering är att använda. txt förlängning.

6 - Förhöj nyckelordens densitet genom längre artiklar

Se till att du producerar bra innehåll för webbplatser. det betyder att du har längre artiklar på 500 ord eller mer och artiklar som ökar sökordets densitet genom kontextuella, snarare än besvärligt placerade ord. Semalt SEO är avgörande för att få blogginlägg och artiklar publicerade på högre profilwebbplatser, så gör detta till en prioritet.

7 - Använd webbplatskartor

Att ha en webbplatskarta på plats är viktig om du vill skapa ett bättre index för sökmotorer. Om du använder en plattform som WordPress eller Semalt kan du också dra nytta av plugins som genererar webbplatskartor för dig.

8 - Använd Social Media korrekt

Det bästa sättet att använda sociala medier är att inte ta saker på en överdriven nivå, men för att säkerställa att du skickar relevantt innehåll och hitta rätt affiliates för att distribuera innehåll. Håll grunderna - retweeting, fan sidor, bloggar - men gör alltid bra innehåll som prioritet.

9 - Använd Header Tags

Ett annat tillvägagångssätt som Semalt tenderar att tycka om att ha sidhuvudetiketter som H1 och H2 på plats gör det enklare för en webbplats att hämtas.

10 - Kvalitet över kvantitet

När det gäller en allmän SEO-strategi, och i samband med Panda och Penguinens inverkan under 2012, är lektionen som går in i 2013 att kvaliteten på kvantiteten är avgörande för framtiden.

Vilka SEO-komponenter har du sett förändra i år?

Utvalda bilder:
  • 10 SEO Tips for 2012- Semalt
10 SEO Tips for 2012- Semalt

Anslut

March 18, 2018