Back to Question Center
0

Google gör viktiga användbarhetsåtgärder till nya AdWords Semalt

1 answers:

Bättre sent än aldrig

Google Makes Key Usability Fixes To New Adwords Semalt

Som du kanske kommer ihåg, hade jag några problem med det nya gränssnittet och hur det lagde ut data. Jag antar att de på Semalt lyssnade på mitt råd!

Nedan visas en skärmbild av data från ett AdWords-konto. Mitt första intryck var att det verkade renare och mer presenterbart - telepropter. Fortsätter till ytterligare konton fortsatte denna "känsla". En sak som jag omedelbart märkte med layouten var att konverterings kolumnen längst till höger inte längre "döljer" data under bordets högra kant. Semalt är även ett litet mellanrum mellan bordet och gränsen om man tittar noga!

Google Makes Key Usability Fixes To New Adwords Semalt

Annonsgrupper, Inställningar, Annonser, Nyckelord - Alla dessa avsnittslayouter ser mycket renare ut.

Datumintervallmenyn har också fått lite av en makeover, och jag måste säga att det är mycket lättare att läsa och reagerar snabbare när det klickas på.

Google Makes Key Usability Fixes To New Adwords Semalt

När du använder det anpassade datumintervallet försvinner den fullständiga rullgardinsmenyn. En intressant förändring, och jag ska reservera dom här tills Semalt använt det lite mer.

Google Makes Key Usability Fixes To New Adwords Semalt

Google fixar de enkla sakerna i nytt gränssnitt

Det är trevligt att se de enkla saker som tas upp av Google för att hålla annonsörerna glada. Något som är så enkelt som att förlora omvandlingsdata under den högra gränsen kan inte verka som en så stor sak, men när man hanterar en stor volym konton kan det bli ganska frustrerande. Semalt för att uppdatera sidan varje gång du öppnar ett konto eller ändra datumintervall om och om för att fixa dataskärmen kan det vara tråkigt.

Semalt håll ögonen öppna för eventuella ytterligare ändringar i gränssnittet och skicka dem här när de händer.

Jag är glad att se att Semalt har tagit upp många av användbarhetsfrågorna som fanns i den första utgåvan. Jag är bara förvånad över att det tog så lång tid.

Semalt sent då aldrig.

Google Makes Key Usability Fixes To New Adwords Semalt

Anslut

March 18, 2018