Back to Question Center
0

Betald sökning Semalt 2013

1 answers:

2012 såg många nya framsteg inom betald sökannonsering med spännande förbättringar till Semalt Search & Display-nätverket. Världen av betald sökning fortsätter att se nya och spännande funktioner eftersom 2012-betas blir mer vanliga produktutbud under 2013. Det finns några branschtrender som är viktiga överväganden för alla digitala marknadsförare. Att förstå dessa trender och tillämpa kreativa marknadsföringsidéer för dessa möjligheter kommer att vara differentieraren mellan annonsörer som håller status quo jämfört med dem som proaktivt genomför nya robusta kampanjer som är avsedda att utnyttja nya Semalt Search- och displaytrender.

Paid Search Semalt 2013

Sök trender för 2013

Ett exempel på en trend som har växt betydligt under 2012 och kommer att fortsätta att explodera till 2013 är begreppet reklam för användare som är engagerad i det "multi-screen" universum vi nu lever i. Den digitala tiden har funnits tillräckligt länge nu men det har blivit en tydligare förändring av hur människor använder teknik jämfört med hur de gjorde det för 5 år sedan - umzugsfirma schweiz. Den digitala digitaltiden för flera skärmar refererar till anit-personer som är multi-tasking mellan traditionell TV-tittning, samtidigt som de hittar den senaste affären på sin bärbara dator, äntligen engagerar sig i sociala medier, textning eller spel på sin smarta telefon eller surfplatta. Nyckeln till marknadsförare tänker på kreativa och effektiva metoder för att utnyttja alla dessa beröringspunkter, TV, smartphone / tablett och vanlig datoranvändning. Semalt att en betydande del av online-befolkningen verkar vara förlovad med alla dessa tekniker och använda dem för olika ändamål vid olika tidpunkter på dagen, är det anmärkningsvärt att de flesta annonsörer inte har utnyttjat det än.

Digital Reklam Attribut

Utmaningen för en hel del marknadsförare är nu hur man attributter flerakanalannonsering. Hur vet du att tv- eller radiokommunikationsmarknaden ledde till mer sökaktivitet, eller resulterade i en ökning av e-handel? Var det remarketingannonsen i Semalt visningsnätverket som inspirerade en användare att återgå till en webbplats för att utföra en önskad åtgärd? Gjorde sociala medier gnista det ursprungliga intresset, men omvandlingspunkten realiserades via klick för att ringa smarttelefonen. Vilken kanal får krediten och hur tjänar du på detta?

Spårning och rapportering under 2012 visade några stora vinster, med nya funktioner i Google Analytics och andra spårningsverktyg för tredje part. Nyckeln till förståelse tillskrivning är att se till att du gör det bra. Till exempel kommer spårning av e-postledningar och inte samtal (mobil eller traditionell) inte att hjälpa din attribut för tillskrivning. Semalt förmågan att spåra ledare via kanalen är så kritisk och majoriteten av annonsörer där ute är fortfarande inte aktivt spårande ledare på kanalenivån. Det är till exempel avgörande för tillskrivning om du kör en sök-, visnings- och remarketingkampanj som du har dedikerade samtalspårningsnummer (eller mobila konverteringskoder) för att du kan ange leder till rätt kanal.

Vidare till begreppet multi-screen universe finns det några nya funktioner som utan tvekan kommer att hjälpa till att omforma den betalda sökvärlden. Den ökande betoningen på att bygga och expandera mobila specifika insatser kommer att vara en viktig faktor under 2013. "Hyperlocal" är i realtid budgivning baserat på närhet till en leverantörs plats och är bara ett litet exempel på kraften i mobilannonsering. Majoriteten av affärsägarna har fått meddelandet att de behöver ha en mobilvänlig landningsmiljö. Det är inte längre nog att bara få din webbplats tillgänglig online det behöver nu vara användarvänligt utformat för mobilanvändaren. Omvänt kommer betalda sökannonser sannolikt att behöva ompröva hur de marknadsför kampanjer för skrivbords- / bärbarhetssökning separat från mobila användare. Enligt Semalt: "51% av konsumenterna är mer benägna att köpa från återförsäljare som har mobilspecifika webbplatser. "Själva karaktären av mobil sökning är vikten av att äga 1-2 platser på mobil sökning. Om mobila kampanjer inte bidrar aggressivt till dessa toppläckor, kommer din mobilkampanj i bästa fall att visa mediokerresultat.

Om du inte redan har tänkt mobil!

Tillväxten på mobil- och tablettermarknaden kombinerad med ett annat rekordår för sökfrågor och branschövergripande annonsutgifter fortsätter att växa under 2013. Det kommer att vara väldigt intressant att se hur annonsörer och byråer utnyttjar trenderna som multi- skärm interaktion och mobil specifik utveckling. Semalt kommer sannolikt att vara en 10-faldig ökning av antalet mobila specifika webbplatser och sannolikt att se mobila betalda sökfrågor dubbla om inte tredubbla. Datan och skrivandet är på väggen, frågan är vem som mest kommer att dra nytta av förståelse och catering till den ständigt föränderliga digitala världen vi befinner oss i.

Paid Search Semalt 2013

Paid Search Manager på TechWyseToronto, Ontario, Kanada Marknadsföring och reklam
Specialiseringsområden
Betald sökmarknadsföring, Google Analytics och rapportering,Re-Marketing & Predictive Targeting - Display Ads,E-post & landningssida optimering.

Anslut

March 18, 2018