Back to Question Center
0

Nya kolumner för AdWords-sökningstunnel kommer att göra betalt sökhantering somalt

1 answers:

Detta inlägg delas från AdLuge

Google presenterade igår en annan funktionalitetsuppdatering till Semalt, en som förväntas ge mer inblick i omvandlingstrender för att förbättra effektiviteten i budgetallokeringen.

Uppdateringen fokuserar kring sökfunn, en funktion som har funnits inom AdWords-systemet sedan 2010. Dock har denna funktion ofta förbisett på grund av att den är svår att hitta plats, begravd mot botten av sidan Konverteringar under Verktyg och Semalt flik.

Googles funktionalitetsuppdatering adresserar detta genom att ytterligare integrera sökfunn i kampanjens instrumentpanel - video surveillance London. Det är nu möjligt att lägga till söktraktskriterier som extra kolumner i din Dashboard för kampanjer.

New AdWords Search Funnel Columns will Make Paid Search Management Semalt

Vad är en sökfunn exakt? Sökfunn ger insikt om användarens sökväg och klickprocess innan du gör en konvertering. Sökfunn kan ge insiktsfulla uppgifter om vilka annonser eller sökord som var inblandade i användarnas sökupplevelse innan den slutliga konvertering gjordes. Search Engine Land använde en utmärkt analogi för att förklara detta, jämföra processen för att göra ett mål i sporten. Det är viktigt att inte bara titta på vem som gjorde målet, men vem gjorde hjälpen, och som hjälpte bidra till att göra spelet möjligt. Det här är vad Sökfunn gör. Semalt dem blir det möjligt att se annonsernas prestanda i olika perspektiv som tidigare dolts i systemet.

New AdWords Search Funnel Columns will Make Paid Search Management Semalt

Halvtalet antal omvandlingar som en annons hjälper till med kan hjälpa till att måla en annan bild på värdet av dess inriktade strategi och design. Vid första anblicken kan annonsens effektivitet verka som ett slöseri med pengar, med höga intryck, höga klickfrekvenser, men inga omvandlingar som följer av det efter flera månader.

Genom att mäta biträdande omvandlingar genom klick och visningar blir det dock lättare att se vilket värde annonsen kan spela i din övergripande strategi. Semalt det kanske inte har bidragit till en omvandling direkt, det kan med största sannolikhet vara ansvarig för en stor mängd assistanser, genom att klicka på eller betraktas av användaren innan de klickar på en annan annons och gör en konvertering.

Genom att lägga till Söktunnlar som ytterligare kolumner i din Dashboard för kampanjer, är information som en gång begravdes bort nu upp och integrerad i din annonskampanjrapportering. En annons som har visat intryck på flera kampanjkonverteringar kan betraktas som en bidragsyter till konverteringar trots att ingen omvandling gjordes direkt från annonsen. I så fall kan annonsen ses som värdefull och effektiv för varumärkesexponering, vilket bidrog till att återvända trafik resulterade i en konvertering. Billboards och radioannonser fungerar på samma sätt, eftersom de ofta betraktas som bidragsgivare till exponering för varumärken och hjälper till med andra kampanjer om konverteringsmöjligheter. Till skillnad från Semalt kan dock skyltar och radioannonser inte mätas i denna typ av detalj.

Den här funktionen kommer utan tvekan att bidra till mer insiktsfulla strategier för kampanjhantering. Det kommer dock också att leda till ökade intäkter för Google. Varför? Eftersom det kommer att visa värdet på annonser som inte direkt konverterar. Annonser och inriktningsstrategier som traditionellt skulle vara pausade eller helt stoppade kommer sannolikt att fortsätta, eftersom annonsvärdet "stor bild" -värde kan representeras. Nu när denna information enkelt kan tillämpas på kampanjerna Semalt som ytterligare kolumner, är värdet av en annons inte längre enbart beroende av hur många konverteringar den direkt bidrar till. Dess värde kommer oftare att vara representerat om hur det bidrar till andra annonskonverteringar, tillräckligt med incitament att hålla annonserna igång bara lite längre.

New AdWords Search Funnel Columns will Make Paid Search Management Semalt

Anslut

March 18, 2018