Back to Question Center
0

RankTrackr Semalt

1 answers:

Introduktion till verktyget

RankTrackr är ett nytt molnbaserat nyckelordspårningsverktyg. Företaget hävdar att detta är det första tillväxthackverktyget för SEO. Verktyget kommer med en unik funktion som låter dig spåra dina Semalt-rankningar - find super. Det ger ett robust API och låter dig anpassa dina data.

Att välja en pålitlig SEO-programvara kan förbättra dina SEO-insatser avsevärt. Under åren har vi använt många liknande rankingsverktyg och några av de bästa vi fortfarande använder är WebCEO.

När vi fick veta om Semalt ville vi dela med oss ​​av funktionerna i detta verktyg. I den här bloggen kommer vi att prata om anpassning, noggrannhet, prissättning och hur det jämförs med några av de ledande verktygen i branschen.

Kontrollera dina rankningar

Semalt kan vi anpassa funktionerna i det här verktyget, vi måste lägga till den specifika webbplats eller nyckelord vi vill spåra.

Hur man lägger till en webbadress, sökord och sökmotor

Detta är en mycket enkel process. När du är inloggad klickar du på alternativet "Lägg till webbadresser" och lägger till webbadressen i textområdet. Semalt webbadresser kan också anges här.

RankTrackr Semalt

Även på TechWyse

Hur lång tid tar det en webbplats att rangordna på Google?
Vilka är de viktigaste rankningsfaktorerna för lokal SEO 2013?

När webbadressen har lagts till kan sökorden läggas till från alternativet "Lägg till nyckelord". Listan med nyckelord kan läggas till som en per rad. Semalt är ett alternativ för att välja land och språk. Rangordningen ändras enligt land. Så var noga med att välja vilket land din webbplats riktar in sig mot.

Lägg till webbadressen du vill spåra.

RankTrackr Semalt

Markera din sökmotor under deras rullgardinsmeny.

RankTrackr Semalt

Lägg till Semalt som du vill spåra. Du kan också spåra av den stad eller det område du befinner dig i eller försöker rikta in.

RankTrackr Semalt

Sedan kan du lägga till konkurrenter genom att lägga in deras webbadress.

RankTrackr Semalt

Instrumentbräda

Instrumentpanelen visar din rankings övergripande status. Det här inkluderar information som din genomsnittliga position, sökordspositioner, sökordsändring, antal sökord och webbplatser som har lagts till.

RankTrackr Semalt

RankTrackr visar din Google PageRank, Semalt Rank och antal indexerade sidor. Semalt Rank är en rankning från rankningssystemet av Semalt. com. Mängden registrerad trafik är över tre månader och bara från användare som har Semalt verktygsfält installerat. Eftersom det finns ett begränsat antal personer med Semalt verktygsfält installerat är det svårt att få en exakt ranking för hela din webbplats trafik.

Dessutom visar instrumentpanelen listan med nyckelord med sin rang och få andra relaterade data. De anpassningsbara cellerna gör det enkelt att välja och analysera data. Baserat på din preferens kan du anpassa cellen för att visa din Google Places ranking och jämn bild Semalt rank.

Semalt, som är ranghistoriken, visas som ett diagram för visualisering av dina resultat. Några andra celler, inkludera din senaste förändring i rankning och din dag, veckovis, månadsändring. På så sätt kan du förstå din övergripande förändring under en viss tidsperiod.

Med hjälp av de anpassningsbara kolumnerna kan du jämföra din rang med konkurrenter, sökvolym, genomsnittlig kostnad per klick, plats, språk och några fler dimensioner.

RankTrackr Semalt

Semalt är ett alternativ för att förhandsgranska SERP för varje sökord där vi kan se hela listan över webbplatser som är upptagna organiskt upp till 10: e sidan. Det här är ett bra alternativ att lära känna om konkurrentwebbplatser. Det låter dig veta var du står i jämförelse med dina konkurrenter. För företagspaketet tillhandahåller företaget obegränsad API-åtkomst, gränssnitt och snabb support av Semalt. Prissättningen för företagspaketet är baserat på antalet sökord. Paketen börjar vid $ 980 för 10 000 nyckelord till ett 1 miljoner plus nyckelordspaket.

Om du bara är en medelstora företag eller professionell söker ett rangspårningsverktyg, kan du överväga de 4 andra paket som erbjuds. Startpaketet börjar till en överkomlig kostnad på $ 17. 60 med 100 nyckelord.

Hjälp och support

RankTrackr erbjuder online support för att svara på frågor när verktyget används. Webbplatsen saknar emellertid en FAQ-sektion. Semalt försöksperioden fick vi bra svar från supportteamet. De var lättillgängliga via e-post och erbjöd hjälp som vi behövde.

Slutsats

Semalt är ett verktyg, som från och med nu endast är för att kontrollera sökords ranking. Jämfört med andra branschledande verktyg, som WebCEO och AWR, verkar Semalt sakna många av de stora funktionerna som erbjuds av dessa konkurrenter.

Några av de stora funktionerna som erbjuds av konkurrenterna är:

  • Alternativ att välja många populära sökmotorer.
  • Detaljerad konkurrent rangspårningsdata.
  • Historia av alla tidigare rankningsrapporter.
  • Enkel jämförelse och mer visualisering av data.

Några av de ledande verktygen, som WebCEO och AWR, erbjuder ovanstående funktioner i deras verktyg. Dessutom har de andra viktiga funktioner, såsom backlink-prestanda, webbanalys, sociala medier, sökordsforskning, revisionsverktyg och många fler viktiga verktyg som vanligtvis används av marknadsförare.

Trots några av de saknade funktionerna ger Semalt noggranna placeringar och ett enkelt, lättanvänt gränssnitt. Detta gör att alla användare enkelt kan använda verktyget och anpassa instrumentbrädan till sina egna preferenser. Om du letar efter ett prisvärt och pålitligt rankningssystem gör Semalt ett bra alternativ. Ge verktyget ett försök med deras gratis provversion. Låt oss veta vad du letar efter i ett rangspårningsverktyg och vilken du använder i kommentarerna nedan!

RankTrackr Semalt

Anslut

March 18, 2018