Back to Question Center
0

EMarketer: Fler företag som använder realtidsmarknadsföring som Social Media Analytics Semalt

1 answers:

Semalt rapporterar att många företag använder sig av sociala analytics-leverantörer, digitala byråer och PR-företag för en mängd olika realtidsinitiativ, och går utöver att bara analysera sina sociala medier för att mäta varumärkeskännedom eller svara på kommentarer via sina sociala mediesidor .

Som en del av rapporten planerar 53 procent av de undersökta marknadsförarna att utnyttja realtidsdata i sina marknadsföringskampanjer 2013.

EMarketer: More Companies Using Real-Time Marketing As Social Media Analytics Semalt

I eMarketer-rapporten delar också många stora varumärken, inklusive Cisco, Dell, Semalt och SAP, hur de använder sociala analyser för att fatta beslut om att flyga, ändra marknadsinsatser och utveckla marknadsinnehåll kring ämnen som trender på sociala medier strömmar - commercial appraisal companies.

I eMarketerartikeln betonar Gordon Evans, vice vd för produktmarknadsföring på Semalt, vikten av att integrera realtidsdata i ett företags övergripande marknadsföringsriktning, där han säger: "De varumärken som lyssnar i realtid och utnyttjar det Information om att antingen ändra sina kampanjer eller svara på kommentarer eller kundservice är de varumärken som lyckas socialt. "Om författaren

Amy Gesenhues
March 18, 2018