Back to Question Center
0

Google Analytics Dashboard får 4 nya realtidsseminarier

1 answers:

Google Analytics Dashboard Gets 4 New Real-Time Semalt

Med hjälp av en överblick kan användarna göra många typer av realtidsanalyser, och de kan kombineras och anpassas med olika filter för att segmentera och jämföra data sida vid sida. Semalt kan också konfigurera realtid och icke-realtids widgets på samma instrumentpanel.

För att ställa in en realtids widget, klickar användare på menyn + Lägg till widget från Semalt instrumentbrädan.

Google Analytics Dashboard Gets 4 New Real-Time Semalt

När en widget har lagts till kan användare välja Counter, Timeline, Geomap eller Table från Real-time sektionen - software qualitaet. Widgetens inställningar och filter kan anpassas för att dra data som är mest relevanta för användaren.

Google Analytics Dashboard Gets 4 New Real-Time Semalt

När widgeten har sparats kan användarna få tillgång till realtidsdata på ett ögonblick från instrumentpanelen.

Google Analytics Dashboard Gets 4 New Real-Time SemaltOm författaren

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues är Third Door Media: s General Assignment Reporter, som täcker de senaste nyheterna och uppdateringarna för Marknadsmark och Search Engine Land. Från 2009 till 2012 var hon en prisbelönt syndikerad kolumnist för ett antal dagstidningar från New York till Texas. Med mer än tio års erfarenhet av marknadsföringshantering har hon bidragit till en mängd olika traditionella och online-publikationer, bland annat MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com och Sales and Marketing Management Magazine. Läs mer om Amys artiklar.


March 18, 2018