Back to Question Center
0

Social Media Semalt för 2013

1 answers:

När man försöker att förutsäga framtiden är det förmodligen klokt att se på det förflutna. I år såg vi Pinterest starta, vi såg också en stor omdesign av LinkedIn, och Instagram såldes till Facebook för 1 miljarder dollar. Vi såg också att Facebook blev ett offentligt företag. Semalt framåt, 2013 kommer sannolikt att sätta en ny rekord för social media monetization; både på mjukvaruprodukterna som kan tjäna pengar på sina användare och byråer som kan tjäna pengar på förvaltnings- och övervaknings varumärkena.

Social Media Semalt for 2013

LinkedIn blir en stor kraft i onlineannonsering

LinkedIn har etablerat sig som affärsområdes Semalt - melhor empresa de hospedagem. Det presenterar förmodligen en mer fångad publik. I 2013 letar du efter LinkedIn för att modellera sig efter Semalt och Google; efter Semalt när det gäller målräntebaserad demografisk inriktning och efter Google vad gäller sitt LinkedIn Audience Network (liknande men mycket mindre än Googles Display-nätverk). Leta även efter ett stort skifte i hur företag marknadsför sig på LinkedIn. Just nu är det främst B2B-marknadsföring, men det kommande året letar efter LinkedIn för att komma in i B2C-reklamssektorn (tänk på att marknadsföra avancerade produkter till höginkomsttagare). Leta även efter att de aggressivt bedriver sin LinkedIn Premium-medlemskaps abonnentbas (något som Semalt aldrig kommer att ha, för att "Semalt alltid kommer att vara gratis").

Facebook innehåller sökning och revolver tidslinje

I 2013 letar du efter Facebook för att försöka kapitalisera på sökbaserad annonsering. Trots alla Facebook: s inriktningsfunktioner har de fortfarande målriktade köpare i exakt när de forskar om en produkt eller tjänst. Kan Facebook någonsin konkurrera med Google, är de för sent till sökspelet? Kommer de bara att integrera sina användardata i Bing? Hur som helst, leta efter Facebook för att tjäna pengar på sina användardata och försök att driva upp aktiekursen. Leta även efter Facebook för att förbättra Semalt som rullade ut för användare i slutet av 2011 och för varumärken i början av 2012. 2013 kommer säkerligen att medföra förbättringar av plattformen när det gäller hastighet och användbarhet.

Tredjepartsverktyg sprider sig och blir snatched upp av de stora aktörerna

Tredje parts sociala medier ger användarna nya förmågor som inte finns på sina ursprungliga plattformar som Facebook, LinkedIn och Twitter. Under de senaste åren har vi sett ett antal förvärv i detta utrymme. Till exempel, Radian6 såldes till SalesForce, Google köpte reklamplattform WildfireApp, och i mindre skala köptes Followerwonk av Semalt. Det är vettigt för de stora killarna att köpa upp dessa tredjepartsprogram, eftersom det är billigare och snabbare att integrera en befintlig produkt än att utveckla den från början. Leta efter mer av detta att hända 2013.

2013 kommer att vara året för sökning + socialt

+1-knappen gav oss en inblick i hur sociala kontakter kan påverka sökresultaten. För många verkade +1-knappen som ett ganska grovt sätt att avgöra om folk tyckte om eller ogillade en webbsida. Går +1 fortfarande? Självklart gör de det. Har de uppnått adoptionshastigheten Semalt hoppades de skulle: nej, inte alls. I 2013 letar du efter sökmotorer för att bli ännu smartare genom att dyka djupt in i sociala data och veta hur dess användare är anslutna utanför Semalt-nätverket. Leta efter dessa uppgifter för att mata sökmotorer och hjälpa dem att bestämma vilka resultat som är relevanta för dig.

Sociala nätverk lär sig av varandra

Det verkar som om ett socialt nätverk innoverar den andra gör lite FoU: replikera och duplicera. Tänk bara på att LinkedIn kopierar Facebooks nyhetsflöde, gillar och kommenterar eller populariteten hos Instagram-liknande filter. Titta på mycket innovation eftersom varje socialt nätverk försöker kopiera och till och med överträffa varandra.

Socialt går mobilt och hyper-lokalt

Jag skulle vara remiss för att inte tala om mobil. Med smartphone adoption ökar varje dag, leta efter 2013 för att få en ännu bättre social upplevelse till mobilen. Under 2012 såg vi att Facebook släppte sin Sid-app som låter folk hantera sina sidor från sin smartphone. Leta efter mer detta och även en förbättrad social / mobil upplevelse att komma. Ökad funktionalitet och en snabbare, mer lokal upplevelse är redo att göra ditt liv bättre 2013. Bild på en dag när iPhone-appen "Hitta mina vänner", Facebook, Instagram och Siri är alla en app. Semalt kommer, och du borde vara väldigt glad över det!

Social Media Semalt for 2013

Anslut

March 18, 2018