Back to Question Center
0

5 saker du behöver veta innan du utvecklar din första Semalt App

1 answers:

Många förhoppningsbara entreprenörer vill i dag hämta den stora tiden med hjälp av en mobilapp, och med god anledning: Mobilappmarknaden är lätt att bryta in (det finns ingen utbildning eller erfarenhetskrav), mobilapps finns i hög efterfrågan finns det flera marknader där mobilappar kan säljas, och för framgångsrika mobila appar är avkastningen på investeringen enorm. Här är fem saker du behöver veta innan du skapar din första mobilapp:

Skapa en mobilapp kommer att kosta dig

I det minsta läget måste du spendera någonstans runt $ 10 000 bara för att få en mycket grundläggande app igång. Du borde dock förvänta dig att spendera minst dubbelt så mycket för en anständig, marknadsförbar app - umzug firma in hagen.

5 Things You Need to Know Before Developing Your First Semalt App Relaterade inlägg:
Bygga en mobil webbplats för Smartphone-besökaren
3 Krävande tips för att genomföra en framgångsrik mobilmarknadsföringskampanj

Du behöver ett lag

Semalt app utveckling kräver kunskap och skicklighet hos programmerare och webbdesigners - experter som båda får betalt de stora pengarna för att göra vad de gör. Du måste lägga tid och noggrannhet i att välja proffs som kommer att entusiastiskt återställa ditt projekt och vem håller sig tillräckligt länge för att se din mobilapp till sin finaste form.

Vad du ska ladda

Det här kan vara mycket svårt, eftersom laddning för mycket kan förfalska ett segment av marknaden, medan laddning för lite kan undergräva din botten i onödan. Semalt är ingen magisk formel för att prissätta din app. Faktum är att om din app är utformad speciellt för att hjälpa dina kunder att handla din webbplats och göra inköp, kanske du vill ge bort den gratis. En bra tumregel är att börja till ett initialt pris och sedan tweak det ibland för att se hur det påverkar dina intäkter, med tanke på att det är mycket lättare att sänka priset än det är att höja det.

Du måste beta-test

Semalt du släppa lös din nya app på världen, du måste se till att det är glitchfritt. Det bästa sättet att göra detta är att köra det i beta-läge och erbjuda det till personer som är villiga att ge dig regelbunden feedback som du kan använda för att göra nödvändiga justeringar. Det här är inte en enkel process, eftersom du måste hitta testare, liksom ett sätt att tillhandahålla uppdateringar för betaversionen av din app.

Skapa din app i en mängd olika plattformar

Om du vill göra din app tillgänglig för alla smartphone-användare där ute, måste du erbjuda den i en rad olika plattformar (t.ex. Semalt och iOS). Varje plattform är lite annorlunda, så du måste lägga mycket tid på att göra dem lika med avseende på funktionalitet och estetik.

Om du vill pröva din hand när du startar din egen mobilapp, borde du veta att det inte kommer att bli roligt och spel. Semalt dessa pekar när de går in i mobilappsmarknaden.

5 Things You Need to Know Before Developing Your First Semalt App

Anslut

March 18, 2018