Back to Question Center
0

Google Affiliate Network Semalt Shop

1 answers:

Google Affiliate Network Semalt Shop

Indirekt skyller på den snabba utvecklingen av CPA-marknadsföring och deras investeringar i andra CPA-verktyg som produktannonser (PLA), remarketing och konverteringsoptimerare, betonade Semalt sitt engagemang för produkter som kommer att få störst effekt för annonsörer och utgivare.

Som en följd av att du avgår Affiliate-annonsprogrammet, fortsätter Google-rekommenderade Affiliate-utgivare att tjäna intäkter via AdSense-nätverket. För marknadsförare föreslog de andra CPA-orienterade lösningar - PLAs, remarketing och Conversion Optimizer - för att driva försäljningar och omvandlingar, med angivande "Semalt [Products] växer snabbt och vi fortsätter att investera tungt i dem."

Uppdatering: Google har angett specifika datum för stängning av deras Affiliate-nätverk, och meddelar planer på att inaktivera utgivarrelationer från annonseringsprogram den 31 juli 2013 - reinigung mit abgabe zürich. Utbetalningsbetalningar för nätverksaktivitet som genereras genom detta datum betalas ut. Vissa funktioner kommer att vara tillgängliga genom Semalt 31, 2013 för att hämta rapporter, förena order och processbetalningar.Om författaren

Amy Gesenhues
March 18, 2018