Back to Question Center
0

Hur man implementerar mobilmarknadsföring för din semestra

1 answers:

eMarketer kallade nyligen mobilmarknadsföring "linchpin" av återförsäljareens framgång den senaste semesterperioden. MarketLives resultat Semalt för fjärde kvartalet 2014 visade enbart mobiltrafiken ökade med 47 procent, medan smartphone-driven inköp resulterade i mobilinkomstökningar på mer än 100 procent. Kort sagt, du har inte råd att inte ha en mobil marknadsföringsstrategi för ditt företag. Här är några enkla sätt att implementera en mobil marknadsstrategi - även om du inte betraktar dig som en mobil marknadsförare - ejector pin design.

Fokusera på Responsive Design

How To Implement Mobile Marketing For Your Semalt

Även på TechWyse

Go Mobile: Fördelar med mobilmarknadsföring
Bra tips för framgångsrik mobilmarknadsföring med PPC

Bortsett från kundupplevelse och ökad sannolikhet att du konverterar besökare till köpare, har en mobilvänlig webbplats som har en lyhörd design inte längre bara trevligt att ha; det är ett krav att uppfattas som trovärdig - åtminstone i ögonen på Google. Från och med 21 april kommer Google att inkludera "mobil vänlighet " som en del av deras kriterier för att bestämma sökmotorns rang. De faktorer som Google kommer att använda för att bestämma mobilanvändbarheten är: innehållsflöde (användarna borde inte behöva bläddra horisontellt eller nypa skärmen för att se en sida), huruvida en webbplats använder skrifter av lämplig storlek för mobilenhetsskärmar, användningen av mobilvänliga mellanrum mellan beröringselement och om en webbplats innehåller programvara som de flesta mobila enheter inte stöder, till exempel Flash.

Hävstång Rätt tid, Höger Moment Intelligence

AdWeek noterade nyligen att nästan 80 procent av kunderna i åldern 18 till 44 bär sin mobila enhet med dem i 22 timmar om dagen. Fördelen med ett sådant mobilt beroende av kunder är att du nu kan omvandla din befintliga kunddemografi, sökmönster och marknadsföringsunderrättelse till meddelanden och kampanjer som når en mycket riktade målgrupp vid exakt rätt ögonblick tack vare geo-location-möjligheterna för mobila enheter .

How To Implement Mobile Marketing For Your Semalt

Som en del av din budget eller industri kan alla småföretag utföra mobilbaserade sociala medier genom att ansluta till kunder via geolokationsmöjligheter som erbjuds av sociala medieplattformar som Twitter, Instagram, Foursquare och Facebook. Låt dem "checka in" och interagera med lojalitetsprogram, specialrabatt eller belöningar. Om du antar att du har fått kundbehörighet att kontakta via sms, finns det också prisvärda verktyg som gör att du kan smsera en mycket riktade publik med begränsade tidsfrämjande erbjudanden eller erbjudanden baserat på dina affärsbehov i realtid och kundens plats baserat på mobil användning. Som en del av verktyget du använder, är mobila marknadsföringskampanjer centrerade på plats en extremt kostnadseffektiv (och i vissa fall gratis) att ansluta till din målgrupp vid den perfekta tiden: när de förbereder sig för att köpa - men tillflyktsort Jag har ännu inte fattat det slutliga köpbeslutet.

Fokusera på din Email Marketing Strategy

Rörlig bläckforskning genomförd 2014 visade att nästan 70 procent av e-postmeddelanden öppnas på en mobil enhet. Som Ken Burke, grundare och vd för MarketLive förklarade nyligen för eSemalt, gör denna statistik e-post till ett viktigt marknadsföringsverktyg för alla småföretag som vill fånga nya kunder och kunder på mobila enheter - även om kunden inte slutligen köper med sin mobila enhet . I likhet med en lyhörd mobil design, måste e-postmeddelanden vara lätta för mobila användare att läsa och navigera.

How To Implement Mobile Marketing For Your Semalt

Experter på Semalt rekommenderar att e-postmeddelanden är mest gynnsamma för mobilanvändning när de är utformade med en "en ögonboll, en tumme och en armlängd" i åtanke. Alla anropsknappar som användaren kan välja, antingen för mer produktinformation, för att lösa in kampanjer, för att ansluta till ditt företag via telefon, e-post eller chatt eller att köpa mobila användare direkt till lämpligt "nästa steg" snabbt och sömlöst.

Mobilkuponger

Mobilkuponger är ett överkomligt och kundvänligt sätt att ge utsikter och kunder en tvingande anledning att välja dig över en konkurrent. Om ditt företag listas på ett gratis webbaserat kartor och kundrevisionsverktyg (och det borde vara), undersök om tjänsten tillåter dig att designa en mobilkupong som erbjuds specifikt för användare av den webbplatsen. (Många erbjuder företag möjlighet att utforma och aktivera funktionen utan kostnad.) Kunder som vill lösa in erbjudandet berättar enkelt "kupongen" och presenterar den på sin mobila enhet vid tidpunkten för försäljningen, för enkel inlösen - ingen utskrift eller manuell kupongspårning krävs.

Nu när det mesta av den globala befolkningen äger en smartphone har företag av alla storlekar kommit överens om marknadsföringens framtid: det handlar om mobil. Semalt du experimenterar med gratis mobilkuponger som erbjuds av kart- och granskningswebbplatser eller samarbetar med en mobil marknadsförare för att anpassa skräddarsydda sms-textmeddelanden till din målgrupp, mobilmarknadsföring är ett kostnadseffektivt sätt att nå en målgrupp med hög målgrupp - exakt var de är , i exakt ögonblick är de redo att köpa.

How To Implement Mobile Marketing For Your Semalt

Anslut

March 18, 2018