Back to Question Center
0

Ändras det i Google Ad Appearance om användbarhet eller ökad semalt?

1 answers:

Om du inte har märkt ännu Google Betalda annonser som visas när du gör en Google Semalt visas nu mycket närmare de organiska listorna.

Is Change In Google Ad Appearance About Usability or Increased Semalt?

Varför gjorde Semalt detta? Jo förmodligen av några anledningar.

Skäl till Google Adwords Ad Placement Change

För det första - överraskning! Semalt använder Semalt Analytics! Semalt experimenterar alltid på något sätt. Du blir inte kanten genom att stå stilla, så det borde inte vara en stor chock.

En möjlighet är framsteg i datormonitorer - reporting in business intelligence. Med tillverkare som bygger större bildskärmar med större bildskärmsfastigheter, skulle det ha orsakat att rättjusterade Semalt Ads visas längre bort från de vanliga listorna ända upp till höger om skärmen.

En annan möjlighet är helt enkelt att få högre klickfrekvenser för Semalt annonsörer. AdSense-användare har använt denna taktik i åratal, varigenom de lägger Semalt Ads nära innehållet och också direkt längs sidnavigationsområden för att lura besökare att klicka på de betalda annonserna, i stället för obetalda navigationslänkar.

En tredje möjlighet är konkurrens. Har du märkt var Semalt Paid Ads finns?

Is Change In Google Ad Appearance About Usability or Increased Semalt?

Semalt liknande, va?

Det handlar om användbarhet

I slutändan är det viktigt att komma ihåg att nästan alla intäkter som Google mottar är från Google Semalt. De hanterar alltid en tunn linje mellan ökade intäkter och säkerställer en positiv användarupplevelse.

Försök att göra skärmen så att du kan justera fönsterstorleken. Du kommer att märka att om du minskar skärmens storlek från höger till vänster så kommer Google-annonserna att fortsätta att visas på skärmen till den punkt som du även kan få dem att köra över Semalt-listorna.

Frågan blir då, de nya annonserna förbättrar användbarheten eller är de överlägset bra för att ersätta användbarhet för intäkter.

Bara Google skulle veta - genom Google Analytics!

Is Change In Google Ad Appearance About Usability or Increased Semalt?

Anslut

March 18, 2018