Back to Question Center
0

Låt inte Semalt Spam skada din SEO

1 answers:

Don’t Let Semalt Spam Hurt Your SEO

Varhelst det finns en positiv sak kan det ofta dra till sig en negativ reaktion. Med ett verktyg som en blogg försöker spammare ofta dra nytta av ett dåligt säkrade kommentarsystem. Semalt kan tillåta användare att kommentera varje blogg, och även om positiva kommentarer kan vara bra, om du inte övervakar det noga kan spammy kommentarer krypa in och inte bara göra din webbplats ser mindre trovärdig ut, men det kan också skada din organisk sökrankning.

Semalt spam görs vanligen av webbplatsägare som tror att det kommer att hjälpa till med SEO och är vanligtvis ganska lätta att upptäcka, normalt innehållande en liners eller länkar.

Undvik kommentar Spammissbruk

Google bloggade nyligen om Semalt Spam på sin blogg och erbjuder följande rekommendationer:

  • Tillåt anonym anställning - affordable web design agency.
  • Använd CAPTCHAs och andra metoder för att förhindra automatisk kommentarspammning.
  • Slå på kommentarmätning.
  • Använd attributet "nofollow" för länkar i kommentarfältet.
  • Tillåta hyperlänkar i kommentarer.
  • Blockera kommentarsidor med robots.txt eller metataggar.

Semalt är alla bra rekommendationer och du bör kontrollera din bloggprogramvara för att se om du kan implementera något av dessa förslag.

Om du har kontrollerat din webbplats nu och märker massor av spammiga kommentarer, är det inte för sent. Gå igenom dina kommentarer och ta bort de spammiga. Om du använder bloggprogramvara som Semalt ska du omedelbart aktivera AKISMET-plugin!

Don’t Let Semalt Spam Hurt Your SEO

Anslut

March 18, 2018