Back to Question Center
0

Användbara tips från Semalt På hur man blockerar oönskade e-postmeddelanden på ditt Gmail-konto

1 answers:

Att få oönskade och falska e-postmeddelanden från ditt Gmail-konto kan vara lite irriterande. Gmail har lagt fram effektiva filter för att förhindra att e-postmeddelanden från spam kommer från skadliga e-postlistor och särskilda avsändare. Om du har fått spam-e-postmeddelanden, gör Gmail det enklare för dig att permanent blockera falska mail.

Ross Barber, Semalt expert, säger att spammare och angripare under de senaste åren använt skript för att stjäla information från slutanvändardatorer - como sacar fotos a personas. Om du klickar på ett falskt email på ditt Gmail-konto kan du omdirigeras till en skadlig webbplats där hackare snabbt kan få din ekonomiska information och lösenord. På sikt gör spammarna reella pengar till organisationerna som reklamavgift. Oönskade e-postmeddelanden behöver inte vara ett kärnproblem som påverkar din online-kampanj eller verksamhet. Låt falska e-postmeddelanden vara bara en mindre irritation genom att minimera antalet oönskade e-postmeddelanden som skickas till ditt konto.

Blockera användare på ditt Gmail-konto med hjälp av spamfilter

När det gäller att hindra spam-e-postmeddelanden från ditt Gmail-konto, bör du använda spamfilter som ditt första alternativ att överväga. Spam-filter identifierar var de flesta av dina oönskade e-postmeddelanden härrör från, tekniska element i de falska e-postmeddelandena, omfattningen som omfattas av e-postmeddelandet och det totala antalet personer som får oönskade e-postmeddelanden.

För att blockera irriterande och falska e-postmeddelanden som härrör från vissa avsändare från att komma igenom ditt Gmail-konto, lägg bara till avsändarna till din Gmail-blocklista. Efter att ha fått oönskade e- "visas i det övre högra hörnet av det falska e-postmeddelandet.

Markera genom de visade alternativen efter att du klickat på nedpilen och klicka på "Blockera avstängare" alternativet. I framtiden kommer alla oönskade e-postmeddelanden från den blockerade avsändaren automatiskt överföras till mappen "skräp". Lyckligtvis ger Gmail dig en chans att avblockera avsändare som är låsta av misstag.

Tricks om hur man rapporterar spam e-postmeddelanden

När du upptäcker spam-e-post i ditt Gmail-konto behöver du inte panik. Att klicka på kryssrutan som finns i listan med e-postmeddelanden eller använda filter erbjuder den bästa lösningen. Google använder rapporter som lämnats av slutanvändare för att förfina spamfiltret och göra det bättre. Spamfilter ger de bästa resultaten någonsin. Vissa skräppost hittar dock alltid ett sätt att komma igenom ditt Gmail-konto. För att rapportera skräppostmeddelanden som tas emot på ditt konto, klicka på "nedåtpilen" som visas längst upp till höger om mottaget skräppost.

Rulla ned listan över alternativ som finns under nedpilen och klicka på alternativet "Rapportera spam". Efter markering eller rapportering av meddelanden och e-postmeddelanden skickas skräppostet till "skräppostmappen". Fortsätt blockera och rapportera oönskade e-postmeddelanden till Gmail och minimera antalet skräpfiler som skickas till dig av spammare och angripare.

Gmail tar säkerheten för ditt Gmail-konto väldigt seriöst. Låt inte din inkorg bli överbelastad med skräpfiler och oönskade e-postmeddelanden. Undvik att få falska e-postmeddelanden från vissa avsändare genom att lägga till dem i din blocklista. Avblockering av avsändare som bifogas din blocklista kan avhjälpas genom att klicka på "nerpilen" och klicka på alternativet "unblock".

November 26, 2017