Back to Question Center
0

DDoS Attack - Semalt Expert förklarar hur man skyddar din server

1 answers:

Websäkerhet har blivit ett kritiskt problem för webbansvariga de senaste åren. Detta beror påtill hotet att hacka attacker begärd av cyberkriminella. En av de främsta problemen för varje webbansvarig är Distributed Denial-of-Service(DDoS) - dofollow high pr sites.

Kundsucceschefen för Semalt ,Andrew Dyhan ger en inblick i kärnan i DDoS-attacken för att hjälpa dig att stoppa hackare från att sakta ner en server.

DDoS är en vanlig form av attack som möter webmasters. På den mest grundläggande nivån, attackensyftar till att sakta ner din webbplats, men det har potential att krascha din webbplats och gör det otillgängligt för besökarna.

När det gäller DDoS-attacker som är nivån mot en webbapplikation, får programmetöverbelastad av hackarna. Som ett resultat kan programmet inte fungera korrekt på de nödvändiga webbsidorna.

För att driva en server som kör en applikation för att krascha, riktar en DDoS-attack mot följande:

  • Hårddiskutrymme
  • Serverminne
  • Databasutrymme
  • CPU-användning
  • Undantagshanteringssystem för ansökan
  • Nätverksbandbredd
  • Databasanslutningspool

DDoS attacker mot webbapplikationer inkluderar:

1. Stallar anslutningen av programdatabasen genom att skapa CPU-intensiva frågor.

2. Störa tjänsten till en person eller ett system inklusive att blockera en användare frånåtkomst till webbplatsen genom ogiltiga inloggningsförsök som leder till att kontot upphävs..

3. Översvämning av webbapplikationer i ett försök att stoppa normal trafik från att komma till webbplatsen.

DDoS-attacker har blivit den metod som valts för hackare eftersom de nästan äromöjligt att skydda mot, billigt att utföra och påverka många användare. För det mesta är allt professionellt hackerbehov tillräckligt med resurseroch ett sårbart mål att ta en webbplats offline.

Hur fungerar dessa attacker?

DDoS-attacker börjar med en enda hackare eller flera hackare som sätter upp en serie avbot-system. Hackaren kommandonar individuella bots för att driva trafik till en viss plats konsekvent och samtidigt som normalt sättertryck på webbplatsens server.

Om botsystemen har ett stort nätverk kan trycket på servern ta medsajt nere. Även om dessa attacker inte nödvändigtvis utsätter personlig information jämfört med andra hacktekniker, har de fortfarande en negativeffekt på företag som är beroende av läsare och online-försäljning. DDoS-attacker kan kosta ett företag över 500 000 dollar.

Dessa attacker har potential att skada varumärkets rykte och gefel intryck för användare. När de bedrivs av företagets rivaler, ger de dina konkurrenter en fördel genom att de kan skapa en starkare,ansedda varumärke i förhållande till ditt till synes opålitliga varumärke. I vissa fall hotar cyberkriminella webmasters att fortsättastöra tjänster tills de får en viss summa pengar.

Dessutom kan data som hämtas från en DDoS-attack utnyttjas av hackare att attackerawebbplatsen i framtiden. Uppföljningsattacker är vanligtvis helt opportunistiska och uppstår när attacker inser att webbplatsen är mycket utsattvilket gör det till ett enkelt mål för mer komplicerade attacker i framtiden.

DDoS-attacker är svåra att förhindra, men de kan hanteras med hjälp av SiteLocksäkerhetssystem. Lösningarna som finns på SiteLocks säkerhetssystem kan identifiera och behålla onödig trafik genererad avbots från att komma till din webbplats utan att störa normal trafik.

SiteLocks säkerhetssystem skyddar företag från ett brett spektrum av skadligaattacker inklusive sofistikerade typer av DDoS-attacker som använder de flesta webbapplikationsskydd, DNS och Infrastrukturviktiga aspekter av DDoS-skydd.

November 23, 2017