Back to Question Center
0

Hur man filtrerar bort spammeddelanden korrekt - Tips från Semalt Expert

1 answers:

Ivan Konovalov, Semalt expert, säger att Gmail-spamfilter anses vara en av de bästa spamfiltreringsalgoritmerna någonsin. Det hjälper till att undvika skräppost och meningslösa meddelanden i din inkorg. Gmail är den bästa och största e-postleverantören med ett stort antal användare över hela världen. I genomsnitt använder två miljarder personer Gmail som deras primära e-post-ID. Google startade 2004 och har förbättrat sig med tiden och började erbjuda oss några bra filter för att bli av med spam-e-post - crear correo en cpanel x. En av dess funktioner som lockar användare är dess fantastiska spamfiltreringsfunktioner. Precis som Rediff, MSN och Yahoo har Gmail gjort det enkelt för oss att förhindra skräppost och omdirigera dem till antingen Spam-mappen i Trash Can.

Vad är Gmail Spam Filter?

Spamfilteret i Gmail har blivit bättre och bekvämt genom åren..Eftersom det gör det enkelt för oss att förhindra skräppostmeddelanden, måste vi kontrollera dess möjligheter och funktioner innan vi bestämmer om det är bra för våra företagsemails eller inte. Till att börja med är filtrering processen som filtrerar bort värdelösa och udda saker och lämnar bakom det som är användbart och bra. På samma sätt sorterar spamfilter i Gmail bort skräppost och e-postmeddelanden som innehåller misstänkta länkar eller bilagor.

Det som gör det unikt är hur det hanterar dina e-postmeddelanden och meddelanden. Oftast behöver användare inte ta bort misstänkta e-postmeddelanden manuellt, eftersom Gmails skräppost gör det i stället för dig. Om du tror att ett e-postmeddelande eller en avsändare är misstänkt kan du ändå skapa filtret i ditt Gmail-konto och lägga till det här e-postmeddelandet i filtret för att förhindra framtida e-postmeddelanden eller meddelanden.

Gmail-spamfilter:

  • Blatant Blocker gör det möjligt för användare att radera skräppost manuellt, vilket ökar studsfrekvensen på sina webbplatser. Det förhindrar också spammare från att skicka dig värdelösa meddelanden.
  • Bulk Email Filter fungerar när du mottar ett stort antal e-postmeddelanden från samma avsändare. Den ställer in basnivåerna av aggressivitet och filtrerar skräppost regelbundet.
  • Gmails kategorifiltre hjälper till att filtrera bort specifika skräppostmeddelanden som innehåller specifikt innehåll, t.ex. bifogade filer, bilder, sexuellt innehåll och inbjudningar till spelwebbplatser.
  • Null Sender Disposition Den blockerar automatiskt IP-adresserna till avsändarna som har skickat dig mest värdelösa meddelanden varje dag.

När gäller Gmail-filter?

Gmail-spamfiltrar kontrollerar fortlöpande dina meddelanden som landar i inkorgen. Till exempel tillämpas Spam Category-filter när ett prenumeration på nyhetsbrev irriterar dig dagligen. Du kan emellertid välja vem som ska skicka meddelanden och vem ska inte. Om du inte justerar någon av dessa inställningar, fortsätter Gmails skräppostfilter att fungera, vilket ger dig den bästa upplevelsen av ett e-postmeddelande.

November 30, 2017