Back to Question Center
0

Låt inte någon manipulera datorns enhet! - Stoppa Botnets Med Semalt

1 answers:

Ett robotnätverk eller botnet är gruppen zombiedatorer eller -robotar som styrs av spammare och manipulerar flera enheter. Botnets kommer sannolikt att vara legitima nätverk av datoranordningar som behandlar samma program eller gruppen av datorer infekterade med virus och skadlig kod. När det är installerat på datorns enheter, för det mesta utan användarnas kunskaper, blir din dator en zombie, drone eller dator på nolltid - buy fake drivers license uk. Det fungerar inte ordentligt och kommer inte att motstå kontrollerna hos botkontrollerna. Frank Abagnale, Semalt Customer Success Manager, förklarar att under sådana omständigheter måste anti-malware program eller antivirusprogram aktiveras så snart som möjligt.

Botnet Storlek

Botnets varierar i komplexitet och storlek, vissa är stora medan de andra är små. De stora botnäten har tusentals individuella zombies, och de små botnets kan bara ha några hundra droner eller zombies. Botnets upptäcktes först i juli 2010, då FBI arresterade en ung slovenska. Han anklagades för att sprida skadliga saker i tusentals datoranordningar. I genomsnitt smittades 12 miljoner datorer med botnets. Det finns olika typer av onda bots, vissa kan infektera datorenheter på samma sätt som virus eller skadlig kod.

Botnets används på flera olika sätt, varav några beskrivs nedan:

Denial of Service Attacks:

Botnets används för att starta attacker på en viss datoranordning eller ett nätverk och störa tjänster genom kapning av anslutningarna. Dessutom förbrukar de nätverkets bandbredd och överbelastar systemresurserna. Deial of Service Attacks (DoS) används vanligtvis för att förstöra en konkurrents webbplats.

Spam och trafikövervakning:

Botnet används också för att infektera en datorens TCP / IP-protokoll och tillämpar sina specifika applikationer på den. Botnets används ofta i samband med flera zombier och virus och skördar e-postadresserna. De skickar en stor mängd spamdata och phishing-e-post till offren. Vanligtvis används zombies och bots för att lura användarnamnet och lösenordet för en användare så att botnet kan styra sina funktioner och utnyttja det.

Keylogging

Krypteringsprogrammen i dina datorer har utformats för att upptäcka robotar och hindrar dem från att skörda någon typ av information. Det är väldigt olyckligt att botnets har anpassats för att undergräva säkerheten och de installerar keyloggerprogram i de infekterade maskinerna. Keyloggers hjälper bots att styra och filtrera program på en dator enhet, som sedan används för att kapra ett PayPal-ID eller kreditkortsuppgifter.

Betala per Klicka-missbruk:

Botneter används också för att sprida och sprida olika typer av virus och botnät i ett nätverk. De fäller användarna i skadliga aktiviteter och utför sina datoranordningar samt e-postadresser. Om du klickar på ett betal-per-klick-system får botnets tillgång till dina finansiella detaljer. Zombies används ofta för att manipulera användarens information för att tjäna lite pengar från sina betal-per-klickssystem.

November 26, 2017