Back to Question Center
0

Problem som kan uppstå när duplicering av innehållet - Khachaturyan Nataliya, Semalt Expert förklarar hur man klarar av problemet

1 answers:

Duplikat innehåll är den typ av innehåll som visas på webben på flera ställen, och om samma artiklar visas på olika webbplatser kommer din webbplats rankning att minska och det kan bli straffet av Google. Det är säkert att säga att dubbletter kan påverka din sökmotor , ranking. När det finns mer än ett innehåll på internet kommer Google och andra sökmotorer att ogillar det och kan besluta att driva dessa webbplatser bakom tävlingen - gioco parking.

Varför betyder dubblet eller kopierat innehåll?

Khachaturyan Nataliya, Semalt Content Strategist, förklarar att för dubbla eller kopierade innehåll för sökmotorerna presenteras tre huvudproblem:

  • De kan inte förstå vilken version av innehållet som ska krypas och vilken som ska förbjudas.
  • De vet inte någonting om huruvida man ska koppla länkberäkningarna till en viss webbplats eller hålla dem i olika versioner.
  • Sökmotorerna kan inte förstå vilken version av innehållet som ska rankas för sökresultaten.

För webbansvariga och bloggare kan dubblet innehåll också orsaka olika problem

  • Det ger dålig användarupplevelse och sökmotorerna är tvungna att straffa flera webbplatser i taget, även när du är en originalförläggare av en viss artikel.
  • För att ge bättre sökupplevelse visas Google olika versioner av samma innehåll och kommer att späda synligheten för alla dubbla bitar.
  • Länkkapitalet kan också spädas eftersom andra webbplatser har kopierat ditt innehåll för att bygga upp länkar till sina egna webbplatser. Detta kan leda till en negativ inverkan på synligheten av ditt innehåll i sökresultaten för sökmotorn .

Hur fixar jag det dubbla innehållet?

Att fixa dubbletter eller kopierat innehåll är möjligt när du korrigerar alla problem i ditt innehåll och skannar det genom Copyscape innan du publicerar det på Internet. När du hittar kopior av innehållet på flera webbplatser bör du rapportera till Google eller kontakta webbplatsens administratör för att få duplikatinnehållet borttaget innan det är för sent och Google beslutar att straffa din webbplats.

301-omdirigeringsmetoden

I vissa fall kan du bekämpa det dubbla innehållet genom att konfigurera 301-omdirigeringar från de dubbla sidorna till ditt ursprungliga innehåll. När olika sidor är länkade till samma webbadress slutar de automatiskt att konkurrera med varandra och kommer inte att skapa relevans i framtiden.

Rel = "canonical" -metoden

Ett annat alternativ heter den rel = canonical metoden. Det låter Google, Bing och Yahoo veta att din webbsida ska behandlas som äkta och de andra liknande sidorna ska behandlas som dubbletter. Låt oss här berätta att de rel = canonical attributen är en del av HTML-koden på dina webbsidor.

Andra metoder för att hantera dubbletter

Du bör behålla konsistens samtidigt som du utvecklar interna länkar i hela din webbplats. När du syndikerar innehåll bör du se till att syndikeringsplatsen har lagt till en länk till ditt ursprungliga innehåll och det finns ingen variation på dess webbadress. För att maximera din webbplatss skydd och spara ditt innehåll från att kopieras på internet kan du lägga till självreflekterande rel = kanoniska länkar till alla dina webbsidor.

November 26, 2017