Back to Question Center
0

Semalt Expert: Spammare och typer av Internetbedrägerier

1 answers:

Igor Gamanenko, Semalt Customer Success Manager, anser att spammare och hackare är den verkliga scum på internet. De ansvarar för de flesta förluster som vi lider online, till exempel förlust av programvara och olaglig överföring av pengar från ett konto till ett annat. Dessa dagar har elektronisk spammning blivit ett stort problem; var och en av tio personer drabbas av spammarna. De får oönskade meddelanden via e-post eller fildelningssystem. Jag spenderar mestadels tid i att blockera spammare på internet. Jag avregistrerar mig från de tjänster som ser otroligt och icke-legitimt ut - que es un dominio y hosting.

Det är viktigt att du tar hand om din säkerhet på internet. annars finns det risk att din privata information kommer att delas på internet och du kan förlora mycket pengar. Betala för bandbredd är en bra idé; Detta beror på att när du betalar för bandbredd är du säker på att din känsliga information inte kommer att gå vilse. Någon form av skräppost, antingen i form av e-post eller bloggkommentarer, liknar en terroristattack. Du förlorar inte bara din information utan även dina tekniska enheter påverkas, och dina pengar kommer naturligtvis att gå vilse. Det är sant att spammare och hackare inte dödar dig omedelbart, men de kommer sannolikt att skada ditt rykte på internet..Således kan vi säga att spammare och hackare är en digital form av cancerframkallande ämnen. De dödar dig på internet långsamt och stadigt; Oftast vet du inte ens vad som händer runt tills du har tappat bort dina pengar eller kreditkortsuppgifter.

Vi måste acceptera det faktum att alla tar emot spam e-postmeddelanden i ett stort antal, kommentarer på deras webbplatser och bloggar. Under sådana omständigheter kan det inte vara möjligt att bli av med spammarna. Vad du kan göra är att blockera sina IP-adresser och rapportera till FBI. Spammare och hackare förorenar internet varje dag, och det finns inget sätt att bli av med dem. Några av dem låtsas vara representanter för välgörenhetsorganisationer eller icke-statliga organisationer och frågar dig om pengar och donation. Jag kommer älska att donera någonting om jag är säker på att mina pengar kommer att överlämnas till rätt personer. Några av spammarna och hackarna låtsas vara Hollywood-kändisar eller deras representanter; de kommer i kontakt med dig och försöker utveckla en nära relation.

Det är viktigt att du slipper av spammarna och rapporterar till FBI så tidigt som möjligt. Om någon ber dig att ge bort några pengar, kan du komma i kontakt med mig. Jag ska försöka mitt bästa för att ordna medel efter ordentlig och grundlig utredning. Ett av de mest praktiska och användbara sätten att bli av med spammare är genom att unsubscribe från de värdelösa tjänsterna. De skickar ofta dig dumma och udda meddelanden i bulk eftersom e-post-ID-er lagras i deras databank i ett betydande antal. Även våra sociala medier är inte immun mot meddelanden som innehåller värdelösa länkar. Facebook- och Twitter-användare bör vara försiktiga eftersom hackare kan skicka falska länkar till dem en eller två gånger i veckan. Du borde aldrig klicka på länkarna, annars kan du förlora åtkomst till ditt eget datorsystem.

November 23, 2017