Back to Question Center
0

Semalt Expert utarbetar på Caldera Form, den mest kraftfulla plugin för WordPress-webbplatser

1 answers:

Kontaktformuläret spam är irriterande och irriterande och orsakar mycket säkerhetsrisker för din blogg eller hemsida. Så att blockera skräppost och hålla din kontaktblankett säker bör vara din högsta prioritet om du använder Caldera Forms. Artem Abgarian, den Semalt Senior Customer Success Manager, förklarar att för att möjliggöra omfattande och kraftfulla anti-spam program för kontaktformuläret, bör du först skapa en helt ny form. När det är klart kommer anti-spam-verktyget att fungera för att hålla dina formulär fritt från spam och botattacker.

Vad gör du om du får spam med Caldera Forms?

Om du använder standardprogrammet för honungspott med din Caldera Forms och det inte fungerar korrekt finns det några sätt att bli av med spam direkt:

  • Först och främst bör du föredra att använda en välskött och organiserad WordPress-blockerare som säkerställer att blockera alla robotar och spindlar från att nå din webbplats - avene cleanance precio. Vi föreslår att du använder WPEngine och Pantheon i detta avseende.
  • Du kan också använda e-posttjänster som automatiskt blockerar spam. Vi föreslår att du Caldera Forms Pro för Caldera Forms och SendGrid för alla andra e-postmeddelanden..
  • Att använda en anti-spam-plugin är också bra att gå med. Det finns hundratusentals anti-spam plugins i ditt Wordpress Plugin Directory, och du kan välja ett relevant plugin och få dem installerade så snart som möjligt.

Vad sägs om reCaptcha-fältet?

Det är också bra att få en reCaptcha och förhindra spam-kommentarer på din webbplats. Det här kanske inte fungerar korrekt med Caldera Forms så du måste justera inställningarna manuellt. Det är säkert att säga att reCaptcha är mindre effektiv och användbar än de standardprogram för antispam-plugin som nämns nedan.

Caldera Forms Anti-Spam:

Om du äger en WordPress-webbplats måste du installera det här pluginet så snart som möjligt för att förhindra att Caldera Forms från spam och virus. Detta är ett användarvänligt och webbplatsvänligt plugin som är kostnadsfritt och levereras med dussintals funktioner. Med hjälp av det kan du få tillgång till detaljerade instruktioner om hur man utvecklar en vacker kontaktformulär. Denna plugin erbjuder drag-och-släpp form byggare, alternativen förhandsvisning, mallar för att påskynda formulärskapelsen, och hjälper till att skapa responsiva formulär inom några sekunder.

Clean Talk Anti-Spam:

Detta WordPress-plugin kan enkelt integreras med dina Caldera Forms och hjälper till att förhindra skräppost i kommentarsektionerna. Den bästa delen är att den kommer i både gratis och premium versioner; det betyder att den fria versionen är bra för småföretag och privata bloggar och premiumversionen är utmärkt för stora webbplatser och online varumärken. Dess Gravity Forms-alternativ kan aktiveras för att redigera dina befintliga formulär och ge dem ett kraftfullt och extraordinärt utseende.

Anti-Spam Bee:

Det är ett omfattande och användbart WordPress-plugin för Caldera Forms. Det tillhandahåller gratis anti-spam-tjänster och har miljontals aktiva installationer på internet. Kontaktformuläret 6 kan också redigeras med hjälp av det här pluginet, och det är användarvänligt. Dessutom finns det många olika tillägg tillgängliga för användare, och du kan anpassa det här pluginet enligt dina önskemål och förväntningar. Den innehåller också reCaptcha-supporten och kan hantera Ajax-formulärinsändningen för dig.

November 30, 2017