Back to Question Center
0

Semalt Expert: Viktigheten av att rapportera bluff

1 answers:

Spam är ett stort problem som berör majoriteten av internetanvändarna. I de flesta fall förekommer stora bedrägerier i hjälp av stora svindlarar. I andra fall står människor inför många fall av panik och förvirring i händelse av en bluffattack.

Ivan Konovalov, Semalt Customer Success Manager, påminner om att det är mycket viktigt för alla att rapportera bluff omedelbart. Till exempel kan du ringa 0300 123 20400 för att rapportera bedrägeri eller bluff. Rapportering bluff hjälper National Bureau of Fraud Intelligence i utredningarna och andra användbara korrigeringsåtgärder - mighty slots reviews. När du har rapporterat ett blufffall kan du vara tydlig i nästa steg, vilket kommer att följa din oro. I de flesta fall leder dessa rapporter till en inlämning av de fall som leder till undersökningar. I andra fall kan dessa påståenden inte leda till undersökningar.

Rapportering bluff till Royal Mail

Majoriteten av spamfallet händer med hjälp av hackare. De flesta e-postleverantörstjänster har en plattform som tillåter användarna att markera vissa specifika meddelanden som spam. Det är viktigt att använda en anti-spam-funktion, särskilt på en säker e-postleverantör. För Royal Mail-användare kan vem som helst rapportera spam och andra relaterade fall till Freepost Scam Mail, PO Box 797, Exeter EX1 9UN. Det är också viktigt att öka medvetenheten hos dina kunder. Kom ihåg att säkerheten på din webbplats och din besökares säkerhet ligger i dina händer. Andra e-postcenter där du kan rapportera bluff inkluderar 0345 611 3413 samt scam.mail@royalmail..com.

Premium telefonsamtal

I vissa fall kanske du vill rapportera ett fall av spam direkt via ett telefonsamtal. I det här fallet kan du kontakta Telefonbetalad Tjänstermyndighet (PSA). Det är viktigt att veta att denna tjänst inte är avgiftsfri och avgifter på din nuvarande operatör. Du kan också besöka PSA: s webbplats för att rapportera om dessa fall eller ring ett fast telefonnummer 0300 303 0020.

Stoppa skräppostet

En av de viktiga åtgärderna för att ta märke till spam rapporterar det. Det finns många områden där du kan rapportera spam. Först och främst är det viktigt att markera e-postmeddelanden som spam direkt efter att ha tagit emot dem. Denna åtgärd skickar ett meddelande till din e-postleverantör för att fånga in meddelanden från den domänen eller adressen. Det andra steget kan innebära att du följer stegen ovan. Användare kan också hantera några av dessa fall genom att inkludera ett polisnummer där du kan rapportera ett spamfall direkt. Det är också viktigt att öka medvetenheten om några av bluffattackerna, vilket kan göra att en webbplats lider av stora fall.

Slutsats

Det är viktigt att rapportera bluff och andra olagliga internetaktiviteter. Många individer drabbas av stora förluster på sina kommersiella webbplatser via spam. Som ett resultat är det nödvändigt att hålla dig uppdaterad med de nuvarande sätten att hantera spam. I andra fall kan du rapportera spam direkt till relevanta myndigheter. Denna åtgärd kan utlösa några av de snabbaste sätten att hjälpa till att kontrollera situationen för spam. Några av de områden som du kan rapportera spam är i denna riktlinje. De är viktiga och kan skapa säkra kanaler för att utföra online-aktiviteter.

November 23, 2017