Back to Question Center
0

Semalt Expert: WordPress Vs. Shopify - Vad är bäst?

1 answers:

De flesta av er vet att WordPress är det bästa och mest kända innehållshanteringssystemet som för närvarande håller nästan 60% marknadsandel på CMS-marknaderna. Det är inte förvånande eller chockerande att olika utvecklare föredrar WordPress över andra innehållshanteringssystem. Wordpress är open source, webbaserat webbsidor skapande program skrivet i PHP.

Michael Brown, en toppexpert av Semalt Digital Services, ger här en övertygande praxis i detta avseende.

Shopify vs WordPress:

Shopify är den värdplattform som inte låter oss vara värd för våra webbplatser på våra egna eller tredje parters servrar som GoDaddy etc - buy counterfeit money for sale online. På så sätt är det ganska annorlunda än WordPress, och du är beroende av Shopify-servern för vår hemsida och kan inte vara värd det lokalt. De värdplattformar har några spännande fördelar, inklusive daglig säkerhetskopiering, PCI-överensstämmelse, obegränsat bandbredd, samt SSL-certifikat av standardleverantörer.

I motsats till detta är WordPress självhärdad. Det betyder att du enkelt kan vara värd för din egen webbplats eller blogg på vilken som helst server och kan redigera PHP-filerna enligt dina önskemål. Men om ditt företag börjar skala, betala för bandbredd eller ha separata webbhotell kan det inte vara lätt för dig. Det är viktigt att lägga till några plugins som WooCommerce för att få bäst ut på WordPress-sidorna.

De grundläggande innehållsdelarna:

I alla innehållshanteringssystem finns det några grundläggande element. Men i fallet med WordPress kan du lägga till dina egna posttyper, sidor, kategorier, widgets och andra liknande saker.

  • WordPress Shopify
  • Anpassade posttyper Samlingar i form av kategorier
  • Varierande Produkter
  • Inlägg Fler artiklar
  • Sidor Olika sidor

Utöka funktionaliteten i WordPress:

Vid WordPress kan du enkelt installera plugins, ställa in widgets och menyer och ändra teman för att utöka funktionaliteten på din webbplats. Exempelvis består inte WordPress-webbplatsens innehåll i e-handelskomponenterna, så du måste installera ett WooCommerce-plugin för att möjliggöra specifika anpassade inlägg och e-handelsfunktioner.

Shopify App Store:

Om du är en Shopify-användare måste du utöka funktionerna med vissa appar. De mest relevanta Shopify-apparna finns i Shopify App Store. För att installera en app ska du gå till Apps-sektionen i Shopify-menyn och klicka på knappen Visit Shopify App Store. Här kan du välja vilka program du vill installera. När du har installerat kan du använda dessa appar och integrera dem i din webbplats.

Shopify temastrukturer vs WordPress tematrukturer:

I WordPress och andra innehållshanteringssystem som Drupal och Blogger finns det förälder- och barnteman att välja mellan. Det är viktigt att välja ett lämpligt tema för din webbplats, vilket ger det ett vackert och professionellt utseende. Däremot får teman i Shopify aldrig uppdateras automatiskt. Men du behöver inte oroa dig eftersom du kan uppdatera dem manuellt. Wordpress-teman använder inte Liquid-språket för deras genomförande, men Shopify-teman använder det här språket. Liquid-språket låter utvecklare dynamiskt ladda innehållet i butiksbutiken. Det är viktigt att dina teman innehåller ytterligare kataloger, oavsett om du använder dem på WordPress eller Shopify. Shopify-butikerna accepterar bara katalogstrukturerna för teman medan WordPress-sidorna kan fungera utan det också.

Slutsats

Det är säkert att säga att WordPress driver de flesta webbplatser och bloggar på internet och har fler funktioner än Shopify. Du kan dock välja innehållshanteringssystem baserat på dina krav. För SEO ändamål och korrekt optimering är WordPress bättre än Shopify och är mer anpassningsbar. Dessutom är det enkelt att redigera basadressstrukturen, permalink och SEO-relaterade saker som titlar, beskrivningar, sniglar, bildtaggar och rubriker i WordPress än Shopify.

November 26, 2017