Back to Question Center
0

Semalt förklarar hur man blockerar vissa webbplatser från Googles sökresultat

1 answers:

Google ändrar sina algoritmer nästan varje dag och varje förändring är inte alltid bra för webmasters och bloggare. Det finns tillfällen då din webbplats kommer att förbjudas på grund av uppdaterade Googles policy. Utöver detta kommer dess geo-specifika sökresultat och personalisering sannolikt att påverkas - semi truck value guide free. Det är bra att blockera flera webbplatser från Googles sökresultat så att dina webbsidor dyker upp enkelt. Lyckligtvis finns det några sätt att blockera vissa webbplatser från Googles sökresultat.

Några av dem har diskuterats nedan av Ivan Konovalov, en toppexpert från Semalt Digital Services.

1. Personlig hemsida Blocklist:

Det är enkelt att skapa personliga webbplatslistor i Google Chrome. För detta bör du installera Google-tillägget. När det är installerat ser du alternativet att blockera de webbplatser eller webbadresser som stör dig oftast och driva din webbplats bakom i Googles sökresultat. När du har klickat på Block-alternativet, kommer dessa webbplatser omedelbart att försvinna från Googles sökresultat. Du bör komma ihåg att dessa webbplatser visas i sökresultaten från Yahoo och Bing, vilket innebär att du inte kan blockera dem från andra sökmotorer s med den här tekniken.

2. Blockera nuvarande värd från Google. com:

Det är enkelt att blockera den nuvarande värden från Google.com. Om du har din Google Chrome Inställningar-sektion öppen kan du blockera de misstänkta eller vuxna webbplatser genom att klicka på BlockIt-knappen. Och om du klickar på Visa-alternativet visas samma webbplatser i Googles sökresultat.

Om du vill se listorna över webbplatser som du nyligen blockerat behöver du bara klicka på Blocklist-ikonen i verktygsfältet. Detta syns vanligen i orangefärgad färg och har en handikon.

3. Googles webbspamrapport-plugin:

Förutom de två ovanstående metoderna är Googles webbspamrapport-plugin också bra att gå med. Detta låter dig rapportera de misstänkta och vuxna webbplatser som skräppost. Det är faktiskt det enklaste och bästa alternativet eftersom du kan rapportera så många webbplatser och bloggar i taget som möjligt. Om tillräckligt med rapporter om skräppost skickas till Google, kommer sökmotorn så småningom att straffa och blockera en webbplats från dess resultat.

Med den här utvidgningen kan du blockera alla oönskade och misstänkta resultat från Googles sökmotor. Tyvärr fungerar det här plugin inte bra med Safari och andra webbläsare. Det betyder att du bara kan använda den när du surfar på webbplatser via Google Chrome och har den här webbläsaren som det primära alternativet.

4. För Firefox-användare:

Om du är en Firefox-användare kan du installera liknande tillägg som blockerar alla oönskade webbplatser från sökresultaten. Om du till exempel har en WordPress-webbplats kan du kolla ett plugin som hjälper till att blockera oönskade webbplatser från Firefox-sökresultaten. När du är fullt installerad kan du aktivera pluginet och blockera eller eliminera webbplatser och bloggar som du inte vill dyka upp i dina Googles sökresultat.

Alla dessa metoder är lätta att följa och effektiva för alla typer av webbplatser, bloggar och sociala medier.

November 26, 2017