Back to Question Center
0

Semalt förklarar varför du borde undvika att klicka på "Avsluta" i Spam-mappen

1 answers:

Vi får alla mycket oönskade och irriterande e-postmeddelanden varje dag och rengöring eller filtrering av dem genom att klicka på Avsluta-knappen är inte tillräckligt. Några av mottagna e-postmeddelanden kan innehålla misstänkta länkar som snart blir ett stort problem för dig. Chanserna är att du kommer att sluta ge spammarna mycket information om dig, till exempel dina kreditkortsuppgifter, PayPal ID, användarnamn, lösenord, hemadress, kontaktnummer och din företagsadress - lorefar illuminazione a led. Du kan också ge dem möjligheter att infektera ditt system med skadlig kod och virus. Naturligtvis är inte varje person som skickar dig ett mail en skrämmare eller hackare. Om du känner avsändaren personligen och tror att han / hon är trovärdig, kan du på ett säkert sätt öppna och läsa sina e-postmeddelanden regelbundet.

Max Bell, den Semalt kundsucceschefen har nämnt anledningen till att anmälan från nyhetsbrev eller reklammeddelanden kan vara skadlig för dig:

1. Du har bekräftat din e-postadress till hackaren:

De flesta vet inte att genom att klicka på den Avsluta-knappen kan det vara farligt för dem eftersom de bekräftar för hackarna att deras e-postadresser är både aktiva och giltiga. Om en avsändare exempelvis är involverad i att sprida skadlig kod på Internet och du har misstänkt att han / hon länkat på länken kommer han / hon att få veta att ditt ID är aktivt och du kontrollerar regelbundet dina e-postmeddelanden. Den värsta delen är att nu får du massor av e-post från spammare, som vill lura..

2. Du visar intresse för sina erbjudanden:

När du klickar på knappen Avsluta prenumerationen kommer du att låta spammarna veta att du har läst deras e-postmeddelanden och är intresserad av sina erbjudanden. I så fall kommer de att fortsätta att skicka dig fler och fler meddelanden med fler erbjudanden. Att läsa sina e-postmeddelanden och öppna deras bilagor blir nödvändiga för dig. Annars hotar de dig att sprida dina privata detaljer på internet. Vad som är viktigt för dem är dina pengar, och de kan även låtsas vara en utländsk prinsessa och be om hjälp.

3. Du kanske inte får e-post från dina vänner och familj:

Hackare eller spammare kan begränsa dina e-postadresser för egna meddelanden; Det betyder att du inte kommer att kunna få e-post från dina vänner, kunder och familjemedlemmar. Det är därför du borde tänka tre gånger innan du klickar på knappen Avsluta prenumerationen eftersom chansen är att de skickar dig skadlig kod, lurar ditt e-post-ID för att få sina egna e-postmeddelanden hela tiden och förhindra att e-postmeddelanden kommer från din cirkel.

Slutsats

Låt mig här säga att klick på den Avsluta-knappen kan vara bedräglig och din e-postadress kommer inte att tas bort från spammarens lista. Du kan dock följa dessa steg för att förhindra att deras e-postmeddelanden irriterar dig i framtiden: Verifiera spammarens e-postadress och klicka inte på den Avsluta-knappen om ett e-postmeddelande har kommit in i din Spam-mapp. Ta åtgärder direkt och installera ett anti-malware-program. Att ladda ner ett sådant program från internet är väldigt enkelt.

November 30, 2017