Back to Question Center
0

Semalt: Gratis spamfilter för Windows

1 answers:

Det är ganska svårt att skydda vår inkorg från spam och inkommande skadlig kod och virus. Men med ett spamfilter kan du förhindra att skadliga program och virus attacker och operativsystem skadas. Igor Gamanenko, den Semalt kundsucceschefen, erbjuder dig att ta en titt på de bästa gratis spamfiltrarna för Windows:

Spamihilator:

Det är ett av de bästa och mest effektiva spamfilteren - b complex vitamina c solgar. Spamihilator är ett lättanvänt och attraktivt program som fungerar med alla e-postklienter. Denna programvara har utvecklats av Bayesian Filters och har ett tillfredsställande betyg på internet. Spamihilator hjälper till att ta bort över 90 procent av skräppostmeddelandena innan de når din inkorg. Oavsett om du använder ett Yahoo-ID, MSN-ID eller ett Gmail-konto, kan du enkelt och bekvämt installera och integrera det här spamfiltret. Detta verktyg är mycket konfigurerbart och kan fungera med både 30-bitars och 60-bitars operativsystem.

Spamfence:

Spamfence är ett av de bästa, gratis spamfilter på internet. Det är ett enkelt, bekvämt och snabbt sätt att bli av med spam-e-post. Dessutom hjälper det att filtrera våra virus och använder eXpurgate för att utföra sina funktioner. eXpurgate är ett alternativ för Spamfence som skyddar din inkorg under en livstid.

Spamexperts:

SpamExperts-verktyget hjälper till att identifiera och eliminera e-post spam..Detta verktyg fungerar effektivt med alla epost-ID och konfigurerar vilket program som helst. Den kan distribueras lokalt och i molnen och övervakar alla utgående och inkommande meddelanden. SpamExperts har blivit populär tack vare sitt användarvänliga gränssnitt och ett stort antal alternativ.

K9:

K9 är underbart exakt, exakt och lättanvänt e-postfilter för Windows. Det här verktyget fungerar med POP-kontot, Gmail-ID, Yahoo-ID och Rediff.com. Det låter dig få tillgång till alla dess funktioner via en användarvänlig instrumentbräda, där du kan justera inställningarna för dina e-postmeddelanden och kan förhindra att spammare skickar dig värdelösa och skadliga e-postmeddelanden.

G-Lock SpamCombat:

Det är säkert att G-Lock SpamCombat är ett ganska omfattande, kompetent och användbart verktyg som hjälper till att filtrera spam-e-postmeddelanden regelbundet. Det använder sig av DNS-svarta listan för att utföra sina åtgärder. G-Lock SpamCombat har också ett standardmailfilter som hindrar spam och skadliga meddelanden från att orsaka problem för dig. Några av dess framträdande funktioner är komplexa filter, whitelists, svartlistor, HTML-validatorer, DNSBL-filter och Bayesian-filter. Du kan välja något av dessa alternativ och få dem integrerade med Windows, IMAP och POP3.

MailWasher Free:

Det är sant att MailWasher Free är ett flexibelt, effektivt, användbart och elegant spamfilterprogram för Windows. Detta gratis verktyg kan integreras med flera e-post-ID och filtrerar ut skadlig kod och virus inom några sekunder. Det är användarvänligt gränssnitt och alternativ som spamfiltrering och e-postfiltrering med POP3, AOL, IMAP och Gmail på ett bättre sätt.

SpamWeasel:

SpamWeasel är mest känt för sitt fullfjädrade skriptspråk som det använder för att filtrera bort värdelösa data och e-postmeddelanden. Detta är ett av de mest kraftfulla programmen för både dina e-post och operativsystem. Det skriver nya filter för dig för att förhindra ankomst av meningslösa meddelanden under dagen.

November 30, 2017