Back to Question Center
0

Semalt: Grundläggande typer av Hacker Attacks och hur man åtgärdar en webbplats

1 answers:

Att uppnå dina mål för SEO-mål kan äventyras av ett antal faktorer, din webbplatssäkerhet är en av dem. Framväxande trender och problem som upplevs inom tekniksektorn kräver hög säkerhetsnivå.Statistik visar att mer än 10% av webbplatser går ner på grund av hackare och attacker.

Att vara en innehålls marknadsförare är att din online-säkerhet spelar mycket roll - diferencia entre una computadora digital y analogica. Anställa professionelloch omfattande SEO-företag att hantera din webbplats säkerhet fungerar mest för ett bra antal företag som arbetar online. Arbeta med en SEOFöretaget säkerställer marknadsförare av högsta säkerhet, spårning av de bästa konkurrenterna och generering av bakåtlänkar i realtid. På sikt, innehållmarknadsförare är intresserade av att uppnå sina mål och möter enorma avkastningar.

Nik Chaykovskiy, Senior Customer Success Manager of Semalt Digital Services, utarbetar om cyberattacker du behöver jobba på.

Brute Force Attack

Vanligen kallad blindattack attack, brute force attack använder de moderna attack leverantörernaatt slå ner ditt datorsystem. Denna typ av attack gäller i sällsynta fall. Hackers använder blind sida attack för att komma åt din webbplatsdetaljer använder alla tillgängliga tekniker i världen. Efter att ha kommit till din dator får hackare tillgång till alla dina konton och lösenord medtraverserar och kontrollerar trovärdigheten. Det är dock enkelt att upptäcka brutal force attack eftersom datorsystemet exekverar mycketav dataaktiviteter samtidigt.

Förebyggande åtgärder

Brutal force attack är så lätt att upptäcka. Att vara ett steg före hackare betalar mycket.För att förhindra att hackas med hjälp av blind sidoattack kan du begränsa loggen på försök och låsa kontona vid misslyckade försök.

Man-i-mitten attack

Kommunikationen mellan en slutanvändare och en bra parti resulterar i MITM-attacker..Hackers tar kontroll över din webbplats säkerhet genom att avlyssna kommunikationsforum. I denna metod av attacker tar hackare kontroll överallt utan slutanvändarens kunskaper.

MITM-förebyggande åtgärder

För att förhindra att angripare tar kontroll över din webbplatssäkerhet, överväga att användabrandväggar, webbsidor, antivirusprogram och VPN. Att använda en pålitlig kryptering mellan servern och kunden hjälper till att blockera hackare.

Social plattform attack

Allmänt känd som socialteknik anses den sociala attacken vara den enklastesätt att hacka ett väletablerat företag. Hackare som använder denna teknik manipulerar användarna att visa sina lösenord och kreditkortsuppgifter.

Motåtgärder

Hackare har ett sätt att manipulera sina översta mål genom att bilda ett varmt förhållandemed dem. Socialteknik attack kan förebyggas genom att sensibilisera människor på behovet av att hålla sin känsliga information diskret.

Kundbaserad attack

I den här typen av attacker äventyrar hackare din webbplatsäkerhet genom att manipuleradu klickar på öppna dokument och klick. Genom att göra det leder hackare dig till en skadlig webbplats som gör att du är utsatt för hackade.

Förebyggande åtgärder

Skapa medvetenhet för dina anställda om behovet av att vara försiktig när du använderoffentligt internet är viktigt. Hackare är vaksamma genom att vänta på en anställd att ladda ner fri programvara från en skadlig webbplats, sedan hackahela organisationen. Var vaksam och försiktig när du använder offentlig WIFI för att undvika att hackas.

Utnyttjande attacken

Fjärrkontrollen används huvudsakligen för att sprida skadliga virus, få tillgång till känsligainformation och skapa en nedbrytning till riktade datorer.

Var vaksam

Att vara vaksam genom att blockera alla sårbarheter på din webbplats kommer att hålla dig säker frånhackare. Överväg att implementera både intern och extern IT-säkerhetskonsultation för att vara säker.

Slutsats

Din webbplats säkerhet är mycket viktig när det gäller digital och innehålls marknadsföring.Ett stort antal affärsidor går ner varje månad på grund av attacker från skadliga hackare. Hyr IT-personal för att hålla dig uppdaterad ochförhindra att din webbplats går ner till följd av hacking.

November 23, 2017