Back to Question Center
0

Semalt: Hur Blockera WordPress Spam Bots? - En Super Guide

1 answers:

Spam-robotar kan vara väldigt envis när det gäller att generera användbar statistik för din webbplats. De skryter din analysinformation, tar med falska uppgifter och släpper många spamlänkar i din kommentar sektion. Lyckligtvis vet Frank Abagnale, en ledande specialist från Semalt , hur man eliminerar WordPress-spam från din WordPress-webbplats - bone support ultimate.

spamrobotar

Spambot är skadliga program som är gjorda för att utföra många internetbedrägerier. Dessa program syftar till att skapa e-postlistor för att sprida sina verktyg via spam-e-postmeddelanden till andra användare. När de lurar ett offer för att klicka på dem, fungerar användardatorn under kommandona för angriparen. Spam-robotar försöker registrera sig för falska användarkonton, förvränga dina analysdata samt stjäla kundinformation. Att eliminera dessa bots är viktigt.

Varför ska du eliminera WordPress-spambotsar

Människor som utvecklar webbplatser behöver en gång en gång en digital marknadsföring. Med spamrobotar i körning kan digitala marknadsföringsinsatser inte vara möjliga. Människor tenderar att drabbas av många problem angående effekterna av spambots. Till exempel skräppostar skott dina webbsidor som leder till felaktig information som:

  • Hög avvisningsfrekvens
  • Hänvisningstrafik från många platser
  • Sessionstider på 0 sekunder
  • Falsk demografisk data
  • Phony sidbesök

Följaktligen kan framtida marknadsplaner inte utföras. Dessutom påverkas andra digitala planer som SEO negativt..Till exempel, falska webbbesök leder till ett rangordningsfel. Ditt innehållsrelevans minskar eftersom andra rankingfaktorer fortsätter att misslyckas.

Spambots kan också ta med många spamlänkar i kommentarfältet på din webbplats. Dina användare kan falla för deras phishing-attacker. De tenderar att reagera snabbt på problem som kan få en användare att tro att dessa är legitima användare. Följaktligen kan de driva trafik till sina domäner, vilket påverkar din ranking.

Hur man stoppar WordPress-spambots

Det är lätt att förhindra att dessa robotar kommer åt din webbplats. Genom tillämpning av vissa inställningar kan du tillämpa adekvata säkerhetsåtgärder för att säkerställa att bara mänskliga besökare kommer till din webbplats. Vissa plugins kan också ge ytterligare skydd mot spambots effekt. Några av sätten att undvika spam-robotar är:

1. Installera plugins av intresse

För vissa användare är det viktigt att installera några enskilda plugins som kan skydda sina webbplatser från spam. Till exempel kan ett plugin som en anpassad spärrblinkering hindra användare att skicka spam till ditt e-postmeddelande. En plugin som ett botblock kan förhindra att robotar kommer från några av domänerna kritiska referensspamfiler

Med tanke på källan till dina plugins är det viktigt. Vissa plugins kan utföra skadliga effekter på din webbplats som orsakar betydande spam-effekter. Ett säkert plugin kan vara WordPress-blocket analytiskt spam. Det här pluginet blockerar trafik som kommer från Google Analytics-referensspam-domänen.

2. Kontrollerar kommentarfältet

I vissa säkerhetsfall kan du behöva blockera WordPress-spambots som faller på kommentarsektionen. Du kan använda plugins för att hantera kommentarbotsarna från att visas på dina WordPress-kommentarer. För att kontrollera kommentarerna manuellt, gå till diskussionsinställningarna. Här kan du redigera eller ställa in de personer som ska kommentera din webbplats.

November 30, 2017