Back to Question Center
0

Semalt: Hur blockerar du webbplatser på Google Chrome inom en minut

1 answers:

I de aktuella webbläsningsupplevelserna kan det vara nödvändigt för användare att blockera webbplatser i vissa fall. Till exempel kan en förälder vilja begränsa sina barn från att komma åt någon webbplats för vuxeninnehåll. I andra fall kan man blockera en webbplats som håller på att dyka upp.

Customer Success Manager Semalt , Michael Brown, tillhandahåller vissa metoder som anställda använder för att förhindra dessa webbplatser - fake us passport buy.

Denna SEO-riktlinje innehåller några metoder som förklarar hur man kan blockera vissa webbplatser från datorn. Vi kommer att använda Google Chrome som vår webbläsare. Dessa metoder gäller för olika datorbläsare och olika tillägg. Förfarandet kan variera lite beroende på kodförfattarvariationer. Du borde dock inte oroa dig för ditt operativsystem. Dessa metoder innefattar:

1. Använda Chrome-tillägg

Det är möjligt att använda vissa tillägg och tillägg för att begränsa användningen av vissa webbläsarfunktioner. Några av dessa tillägg har fler funktioner, till exempel ett lösenord för att lägga till ett annat skyddsklass. I denna SEO-riktlinje kommer vi att använda en förlängning med namnet BlockSite. Du kan installera den här webbläsartillägget från Chrome Web App Store. Du kan installera detta tillägg och klicka på installera (Lägg till i Chrome) -knappen.

Med denna tillägg kan du lägga till en webbplats på svartlistan när du surfar genom att klicka på dess ikon. Du kan aktivera och inaktivera funktioner i denna tillägg. Dessutom kan du alltid navigera till sina alternativ och hantera de svartlistade webbplatser. När du klickar på länken till en svartlistad domän och får ett "Blockerat" meddelande betyder det att tillägget fungerar rätt. Andra tillägg kan eller inte använda denna procedur men fungerar enligt ett liknande begrepp.

2. Blockera webbplatser på en Windows-dator

För personer som kör en Windows-dator kan det vara nödvändigt att blockera en hel webbplats av sin fil värd. För att uppnå denna effekt, klicka på starta på din stationära dator och skriv "C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc \" på start-sökpanelen. Härifrån behöver du högerklickningsalternativet och redigera filvärdena med en enkel anteckningsblockredigeringsprogramvara.

Du kan använda koden 127.0.0.1 plus webbplatsens namn för att blockera det. Din webbläsare kan sluta komma åt den från den specifika datorn. Använd en ny post på en annan rad för att blockera fler webbplatser. För att förhindra hela domänen skriver du på webbplatsen med undantag för "https: // eller www" för att betjäna alla protokoll.

3. Använda tredje parts programvara

Vissa PC-appar kan hjälpa till att begränsa åtkomsten till vissa webbplatser. När du installerar den här programvaran behöver du inte ta reda på hur du blockerar alla webbplatser. De kan göra allt för dig. Denna programvara kan innehålla brandväggar eller antivirusprogram. Men de flesta av dessa applikationer kan kräva några avgifter för deras användning eftersom de inte är fria.

4. Blockeringsplats via Router

För avancerade användare är det möjligt att blockera ett helt nätverk. Denna procedur är lite teknisk och kan kräva en att anställa en expert. Man måste blockera en webbplats från en IP-adress. Det är dock viktigt att säkerhetskopiera din router konfiguration. Du kan återgå till dessa ändringar bara om något går fel.

November 26, 2017