Back to Question Center
0

Semalt presenterar huvudtyper av spamfilter som du måste försöka

1 answers:

Igor Gamanenko, Semalt Customer Success Manager, säger att spam för närvarande har blivit ett hushållsnamn och över 80 procent av all e-posttrafik är värdelös och meningslös. Det betyder att den aktiva korrespondensen via e-post inte är möjlig utan skräppostskydd. Under tiden är den oönskade kommersiella e-posten (UCE) ett digitalt skräppostmeddelande som även kallas spam. I vissa fall är det helt ofarligt och orsakar inga problem, men ibland kan det införa skadliga koder och virus i både ditt datorsystem och webbplats - protocole ssl protocole ssl secure socket layer. Med tanke på ett stort antal e-postmeddelanden som skickas över hela världen, bör du hålla ett öga på spamfiltren för e-post och försöka alla att hitta den som uppfyller dina krav.

Adult content spam filter:

Spam för vuxeninnehåll är en av de vanligaste typerna av e-mail-spam och det filter som används för det heter även som det vuxna spam-filtret. Ibland lockar hackare och spammare användarna med produkter och tjänster som är avsedda att öka sexuell styrka. De lämnar bakåtlänkar till sina porrwebbplatser eller annonser och vill marknadsföra dessa saker på internet. Under några år har folk börjat skapa filter för spam för vuxeninnehåll..För att skapa ett sådant filter måste du bara gå till filterområdet i din e-postadress, skapa ett filter och lägga till en webbadress till den vuxna webbplats som har varit irriterande för dig under en tid.

Spamfilter för hälsa och medicin:

Denna typ av spamfilter är fördelaktigt för webbplatser och avsändare som marknadsför viktminskningsprodukter, hudvårdsprodukter, läkemedel för förbättring av hållning, icke-traditionella och kinesiska läkemedel samt kosttillskott. Om du äger en webbplats kan du installera ett relevant WordPress-plugin för att förhindra denna spam. Och om du har fått dessa falska erbjudanden i ditt e-postmeddelande, borde du helt enkelt skapa ett filter och lägga till dessa ID-nummer till det här filtret för att förhindra att de skickar dig irriterande meddelanden i framtiden.

Politiska spamfilter:

Politiska spam sprids i form av politiska hot och mudslinging aktiviteter. Extremister, terrorister och hackare är involverade i att sprida denna spam på internet. De är negativa människor och respekterar mänskliga värderingar. Det är därför de fortsätter att skicka dig spammiga e-post hela dagen och bryr sig inte om säkerhets- eller brottsbekämpningspolitiken alls. Politiska spamfilter är lätta att skapa, och de kan hjälpa dig att bli av med dessa misstänkta e-postmeddelanden, potentiella hot och riskerna med att förlora dina pengar.

Slutsats

Det är sant att spam, virus, skadlig kod och skräppost är ett stort hot mot onlineanvändarna. Hackare och spammare använder olika tekniker för att irritera oss och stjäla våra pengar. Om du inte har skapat något filter för sådana e-postmeddelanden bör du hålla dig borta från oönskade e-postmeddelanden som kan innehålla olagliga företagserbjudanden, automatiska svar, virus, skadlig kod och alla typer av skräppost som kan orsaka allvarliga problem för dig. På ett eller annat sätt är e-post spam ett stort problem, men filter finns där för att lösa de flesta problem som uppstår på internet.

November 30, 2017