Back to Question Center
0

Semalt: Typer av spam e-post och spam kommentarer du kan få

1 answers:

Det är säkert att nämna att mer än 92% av webbansvariga och bloggare är trötta på spam e-post och spam kommentarer. Ibland börjar folk som gick med på att få nyhetsbrev, istället börja skräppost och spam kommentarer dygnet runt. Att hantera dessa två problem är endast möjligt när du vet allt om sina typer. Här har Michael Brown, Semalt Customer Success Manager, nämnt olika typer av spam e-post och spam kommentarer du kan få hela tiden.

Social Media Expert Spam:

Sociala medierexperter och online-marknadsförare vet att spam för sociala medier är ett stort problem för olika företag och varumärken på internet - lista de correos electronicos chile. Medan du är upptagen med kampanjer för dina produkter och tjänster på sociala medier, särskilt Facebook och Twitter, kan du bli attackerad av spam. Sociala scammers och hackare vill veta allt om din e-postadress och hemsida. De använder sedan denna information för att skicka ut udda meddelanden eller lämna irriterande kommentarer på din blogg. Allt detta är möjligt att genomföra via sociala medier.

Lucky Winner Spam:

Den spännande vinnaren spam uppstår när människor klagar över att inte vinna några priser på internet. Om du spelar några videospel eller använder ett antal appar på nätet kanske du vill vinna kontantpengar eller rabatter för att handla på nätet. Det här är den spännande vinterns skräppost, och hackarna lär sig veta vilka användare som är intresserade av att vinna något och locka dem med så kallade fantastiska erbjudanden och erbjudanden.

Dream Job Spam:

Detta är en annan typ av e-post spam och kommentarer spam som kan orsaka problem för dig. Användare som vill få drömjobbet på nolltid blir vanligtvis fångade av spammare, och de börjar hela tiden få skräppost. Även bloggare som just har utvecklat sina bloggar eller webbplatser kan också bli offer för drömjobbspamnet eftersom spammarna lockar dem med korta snitt till framgång. Det är inte säkert att komma i kontakt med personer du inte vet någonting om. För att säkerställa din säkerhet borde du aldrig dela din bloggadress eller e-postadress med en främling.

Gratis iPad Spam:

Om någon erbjuder dig gratis iPad-tjänster är chansen att han / hon vill lura dig och kan stjäla din känsliga information. Denna spam appellerar till dem som saknar grundläggande och avancerad förståelse av internet. Alla e-postmeddelanden och kommentarer som säger att du har vunnit gratis iPads är bra för ingenting. Du får aldrig öppna deras bilagor och läsa deras meddelanden eftersom spammare kommer att infektera din maskin med skadlig kod eller virus.

Viktminskning Spam:

Övervikt är ett av de största problemen på internet, och många människor vill kasta extra pounds direkt. Tyvärr finns det ingen genväg till det, och du måste jobba riktigt hårt. De som hävdar att du kan gå ner i vikt på nolltid är faktiskt spammare. De kan lämna länkar tillbaka till sina skadliga webbplatser i din kommentar sektion eller kan skicka dig många spam-e-postmeddelanden regelbundet. Du bör vara försiktig när du delar dina personuppgifter med någon eftersom de flesta av personerna på internet är hackare.

November 30, 2017