Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Plugin Kostnad - Användbara tips

1 answers:

En anpassad WordPress-plugin har en unik design, specifik funktionalitet och vissa funktioner som exakt matchar ditt företag. Det finns hundratusentals gratis och premium plugins, men ett anpassat WordPress-plugin har inget alternativ eftersom du kan redigera det och öka dess funktioner enligt dina önskemål och förväntningar. Även om det är ganska svårt att woo kunderna på internet, kan du fortfarande skapa fantastiska WordPress plugins och öka din försäljning.

Ross Barber, en toppspecialist av Semalt Digital Services, fokuserar på att företag och utvecklare förstår att användarna inte vill betala tungt för WordPress-plugins. Det är därför som de flesta pluginprogram är standard och kostnadsfria, vilket innebär att du kan ladda ner, installera och aktivera dem direkt. Olika webbutvecklare och ingenjörer erbjuder eleganta lösningar för dina pluginrelaterade problem, och priserna är uppenbarligen höga - appraiser equipment international oil service. Baserat på dina företags krav kan du antingen välja de fria pluginerna eller de betalda versionerna.

Förstå priserna på WordPress-plugins

Varje anpassat WordPress-plugin är byggt för den enskilda kunden, och kostnaderna varierar beroende på hur mycket tid författaren tog för att bygga den. WordPress-plugins kommer i ett stort utbud, och deras priser varierar från företag till företag. Plugin prissättningen är funktionen av två huvud saker: utvecklaren som har utvecklat en viss plugin och tiden han tog för att skapa och lansera sin plugin utan att kompromissa med kvaliteten. Om du är ny på WordPress och vet ingenting om plugins och deras priser, bör du komma ihåg följande punkter:

1. Fråga runt och få uppskattningen av komplexiteten i ditt WordPress-plugin:

Först och främst borde du fråga dig för att få uppskattningar av hur plugins fungerar och hur komplexa de är. För att få reda på hur komplicerat ditt WordPress-plugin är, finns det ingen ersättning för IT-experter. Om du vet allt om utvecklaren och har en uppfattning om hur många plugins han redan har lanserat, blir det enkelt för dig att uppskatta priset eller priset för ett plugin. För detta ändamål kan du gå med i officiella WordPress-forum, WordPress subreddits och WordPress-grupper online. Ställ frågor och kontakta seniorer för att veta hur mycket en plugin kostar dig och vilka är de bästa författarna i denna bransch.

2. Priserna för ett anpassat WordPress-plugin

Det är uppenbart att priserna för de anpassade WordPress-pluginsna varierar och beror på hur många positiva recensioner och kommentarer de har fått. I allmänhet förstår WordPress-experter och utvecklare att priserna inte kan vara desamma som olika plugins är avsedda att utföra varierande uppgifter.

3. Läsa upp i allmänhet

Du bör försöka förstå komplexiteten i det anpassade WordPress-pluginet innan du beräknar priset. Ju mer komplexa ett plugin är desto högre blir dess satser. De plugins du ser på ditt WordPress-konto utför det begränsade antalet funktioner och har inte många funktioner. Och om du har en professionell webbplats eller om du vill växa din verksamhet på nolltid borde du aldrig lita på de fria pluginsna och istället välja de anpassade WordPress-plugins som kostar dig från $ 10 till $ 900.

November 26, 2017