Back to Question Center
0

Vad är Email Spam? Nyttiga tips från Semalt om hur du behåller viktiga e-postmeddelanden ut ur spam-mappen

1 answers:

E-post spam, som kallas skräppostet, är de oönskade bulkmeddelandena eller texterna som skickas via ditt e-postmeddelande. Faktum är att spammare använder denna teknik för att sprida skadlig kod och virus på internet. Nästan alla e-postanvändare står inför det här problemet varje dag eftersom deras e-postadresser erhölls av spamrobotar. De lägger automatiskt till dina e-postadresser i sina listor och fortsätter att skicka dig värdelösa meddelanden - consulting outsourcing company. Spammare använder dessa bots för att skapa e-postdistributionslistor i ett stort antal. Medan begreppet email spam först hänvisades till de oönskade e-postmeddelandena under 1800-talet, fick det ett omfattande erkännande under 20-talet när internetåtkomsten blev vanlig utanför forsknings- och akademiska kretsar. Här har Michael Brown, den Semalt Customer Success Manager, delat några tips om hur man behåller de viktiga e-postmeddelandena från Spam-mappen.

1. Använd tillståndsmarknadsföringstekniken:

Tillståndsmarknadsföringstekniken används ofta av stora varumärken och multinationella företag. Vad de gör är att de installerar särskilda plugins som hjälper till att förhindra att deras brådskande och legitima e-postmeddelanden går till mappen Spam. I WordPress finns det dussintals liknande plugins för att dra nytta av, men det mest fantastiska och enastående plugin är whitelist-plugin. Det är enkelt att installera och aktiveras direkt.

2. Använd spamkontrollerna innan du skickar eller tar emot e-postmeddelanden:

Innan du skickar eller tar emot ett e-postmeddelande bör du använda särskilda spamkontrollers, som fortfarande är fästade på dina e-postadresser och hjälpa dig att identifiera de legitima och obehöriga e-postmeddelandena. SpamAssassin är ett bra verktyg för att börja med. Om du vill undvika att ladda ner programvaran eller öppna de meningslösa bifogade bilagorna, kan du installera det här programmet just nu. Alternativt kan du prova IsNotSpam-tjänsten, som hjälper dig att kontrollera de saker som är viktiga för dig och filtrerar ut e-postmeddelanden som inte betyder något för dig.

2. Gå av Blacklists:

Om e-postservrarna finns på svartlistorna kan det vara svårt och svårt att skicka och ta emot legitima meddelanden i tid. För att förhindra detta problem bör du avlägsna de svarta listan så snart som möjligt. Först måste du kolla e-postlistorna och identifiera om du är på någon av svartlistorna eller inte. När det här är klart måste du följa upp avsändarna eller webbplatser som har lagt till dig i deras svartlistor och övertygat dem om din legitimitet.

3. Behåll de goda text-till-bildförhållandena:

Be dina avsändare att behålla de korrekta förhållandena mellan text och bild medan du skapar och skickar dina meddelanden. Skicka inte massor av bilder i ett e-postmeddelande; istället borde du ha en perfekt kombination av text och bilder. Vi föreslår att du för alla grafik endast använder JPG-bilder och YouTube-videor och inte lita på andra typer av saker.

Dessa tre tekniker hjälper dig att bli av med spam e-post. Samtidigt skulle du kunna få de legitima meddelandena direkt i din inkorg och behöver inte hitta dem i mappen Spam eller papperskorgen.

November 30, 2017