Back to Question Center
0

Wordfence Security Plugin - Semalt Expert berättar hur man skyddar din WordPress-webbplats

1 answers:

Webbplatsattacker har nu blivit ett verkligt hot mot e-handelswebbplatser, vilket gör att webbplatsägare och marknadsförare inte har något annat val än att uppgradera sin webbplatsäkerhet varje gång. Men marknadsförare som använder Wordfence-webbplatser har ingen anledning att oroa sig efter införandet av Wordfence-plugin i marknadsföringsbranschen.

Wordfence-plugin erbjuder realtidsskydd och en fantastisk analytikupplevelse. Denna plugin består av en fullständig brandvägg och antiviruspaket som blockerar försök av skadliga koder, falsk trafik och hackareförsök på din webbplats - correo gmail colombia gratis. Wordfence-plugin ger också marknadsförare och webbplatsägare en chans att använda geoblockeringsfunktioner, schemalagda skanningar och nätverksautentisering.

Den ledande professionella av Semalt Digital Services, Julia Vashneva, visar här några användbara tips för att du ska kunna hantera problemet framgångsrikt.

Vad du behöver veta om Wordfence-plugin

Wordfence innehåller detaljerad IP-adressinformation, innehållshantering och inloggningsförfaranden. Denna WordPress plugin kommer i både premium och gratis versioner. Genom att använda premiumversionen av Wordfence-plugin får du chansen att njuta av landsbaserad blockering, gratis inloggning och skanning.

Installera och konfigurera Wordfence-plugin på din webbplats är den enklaste uppgiften du någonsin har gjort i din kampanj. Webbplatsägare som använder det här plugin kan ställa in sin e-postadress för att få meddelanden varje gång de träffar sin målmarknad. Webbplatser som påverkas av webbspindlar och bots kan dock snabbt krascha på grund av ett stort antal e-postmeddelanden som skickas till webbplatsen.

När det gäller innehållsmarknadsföring föredras långsiktiga strategier än kortfristig policy. Wordfence-plugin sätter webbplatsägare i en bra position att analysera och övervaka var riktiga Trafiken kommer från. Efter installationen och konfigurationen av Wordfence-säkerhetsprogrammet på din e-handelswebbplats, har en klient landblockeringsfunktionen, där man kan förhindra att en rad IP-adresser bombarderar webbplatsen.

Blockering av robotar och webspindlar med Wordfence-plugin

Blockering av robotar och webspindlar kan vara en mycket hektisk uppgift, eftersom bots fortsätter att byta och byta IP-adresser. För att förhindra bots och webbspindlar, gör det både ett regelbundet och effektivt förfarande för att spåra bots när de ändrar ägande.

Bots kan vara en verklig olägenhet för e-handels webbplatser. Som vi nämnde tidigare innehåller Wordfence-plugin en landblockeringsfunktion. Problemen uppstår när du försöker blockera en rad IP-adresser från det land du vill göra affärer. När du loggar in på ditt konto tenderar data att utnyttja din webbplatss databas. Överväg att använda Wordfence-plugin för att blockera robotar och intern trafik från din webbplats.

Wordfence-plugins säkerhetsfunktioner

Eftersom plugin har utvecklats har det krävt vissa uppdateringar. Nyligen introducerade Wordfence en automatisk uppdateringsfunktion för att hjälpa marknadsförare att uppdatera och blockera angreppssår. Enligt proffsen tar en uppdatering av Wordfence-plugin mindre än 24 timmar att cirkulera internationellt.

Wordfence är rankad som en av de bästa säkerhetswebbplatserna i innehålls marknadsföring. Överväg att installera Wordfence-plugin för att spåra trafik som härrör från bot och intern aktivitet. Innan bots nå din webbplats måste de passera genom CloudFlare. Överväg att använda en kombination av Wordfence och CloudFlare för att blockera robotar, skadliga koder och intern trafik från att påverka din e-handelswebbplats.

November 24, 2017